My Beloved Followers

Aku Adalah Aku..

ok..entry kali ni taknak cakap banyak,xnak mengarut meraban,xnak mengutuk mengata atau mengumpat but just nak show off gambar gambar aku dari kecil hinggalah sekarang..

jom saksikan..limited tau!xde di pasaran!haha!
xnak tengok pun xpe..xde unsur2 paksaan..hee~



hehe..around 7 8 bulan..

time baru2 pandai berjalan

budak kurang rambut.hee~




budak botak ching!haha



zaman kencing dalam seluar..wakaka


alala..macam comel!hehe




kecik2 dah pandai kukur kelapa tw!






xboleh berenggang dgn bebear..hehe





muka tak bersalah jerk!haha





lalalala

kecik2 dulu nak jadi model!haha

wakaka..aduyaiii!

anak manja Abah..

kecik2 dulu dah dikawinkan..hehe





wajah sekarang..

:P

Tua2 pon still suka teddy bear..hehe

aku coming soon maybe?



hehe..amacam?dah puas gelak tengok gambar2 aku??eee..xbaik tw korang..hehe


itulah aku..seorang hamba ALLAH yang kerdil..aku sedar diri aku tak sempurna,tapi aku tetap berusaha untuk jadi yang terbaik pada mata setiap insan yang aku sayang..


aku anak ma & abah

terima kasih ma,terima kasih abah kerana telah melahirkan ku dan mendidik serta menjagaku..tidak terbalas jasamu..
i love u more than u love me..


ni lah aku..ada baik buruknya..ada kelebihan & keburukan tersendiri..
aku adalah aku,tak seindah Lolipop..hehe



















Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

12 comments:

cik pinaz said...

kenapa tak seindah lolipop ? hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

makin lama makin comel!! heheh..

Farid said...

haha....style laaa...nk wat gak laa entry cm ni....rasa gmbar yg sudah besar yg menang....hehe....paling cantikk

TwIstiEs*meSti Mau* said...

cumel2...hahaha...

sweet memoir..like it..:)

haha...

hmm..jemput singgh yer..???

syieda ;) said...

wah wah! dah besa makin cantek, comey molek gitu ;)

susulemakmanis said...

hehe..thanks sayang sayang sume sebab singgah..ok,gmbr coming soon tu yang paling cntik..heheh

Shartika Amiruddin said...

budak2 dah comey,dah besar lg comey molek..:)

Shartika Amiruddin said...
This comment has been removed by the author.
iz said...

isy..dedahkan aurat..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

gmbr kenangan :)

zOeY zAu YaH said...

bestnya msh ada gambar kecik2...comel.

Che'gu Anuar said...

amboi sue, mcm telefilem melayu nii.. buleh buat skrip drama hantar kat Rosyam Nor.. Hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...