My Beloved Followers

Aku Nak Tiru Kristine Hermosa..

sape xkenal Si kristine Hermosa kan..heroin citer Filifina yang popular tue..giler cantikkkk!aku sejak kecik lagi suka die kot..
dia dah kawin dah.kawin kali kedua..dulu die pernah kawen dengan Diether Ocampo..erm,xpela..orang cantik..xjejas mane pon tubuh die.hehe...giler grand wedding die ni..dan paling penting yang berjaya tarik perhatian aku dan buat aku nak tiru die:~

.. pakai sneakers masa kawin ..

 
Kristine Hermosa yang cantek!



See see gown meleret.. Mana nampak sneakers. Aku mana leh pakai gown meleret camni.
Kang terseret taik kucing sekali muaha

Bayangkanla.. pakai dress cantik-cantik.. bersongket bagai.. tetiba kat bawah pakai sneakers hihihi.. Macam si Kristine ni xpela... wedding gown meleret-leret. Tak nampakla sneakers kat kaki tuh..

cantiknyer die..macam bidadari..


the groom is totally awesome..and the bride is absolutely stunning..



hehe..romantiknyer..



But anyway, Kristine Hermosa sangat beautiful! Berseri-seri je muka masa kawin wah wah.. Dia pakai susuk kah? Hehehe.. Erm husband pun hensem gak. Especially pakai baju putih kan. Nampak smart dan kemas. Huh ni tak sabo nak tengok my pumpkin pakai baju putih gak ni. Aku sukeeee :D..haha.ok gedik!

Cer tengok video kawin Kristine & Oyo nih. I adore very much! Sangat cantik okay. Nampak sweet, nampak happy je dorang. Gila-gila pun ye jugak. Tak penah dibuat orang, pakai wedding gown santek-santek, tetiba pakai sneakers. Memang lain daripada yang lain :)

feels like a fairy taile..
so perfect..


ok.ape pendapat korang??great wedding..beautiful place..an perfect couple right???tetiba hati meronta ronta tak sabar nak kawen..euww!gedik!hehe

teringin nak ada majlis wedding grand macam tue.(mampu ke).hehe..dan nak cuba pakai sneakers macam Kristine!stylo!lain dari yang lain.

p/s : i hope they life happily and wish they luck even aku sedikit terkilan sebab aku harap sangat Kristine dengan Jericho Rosales..tapi dah takde jodoh kan.erm...oh ya!Si Kristine ni dah pregnant tau!auchh,tak sabarnyer nak tengok anak dia..






Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

11 comments:

khairul akmal bin azman said...

artis pakai pe pun sume lawa kan

syieda ;) said...

haishh~ xmo la pakai sneakers je.
da pakai baju cantek cantek, pehtu pakai sneakers.
pelik je. t org gelak. xmo xmo. hehe ;)

cik pinaz said...

nak sneaker mcm tu T_T

A.Y.R.I.Z said...

hyee...saye pun minat giler kat die dulu masa berlakon Pangako Sayo..suke tgok dy g Jericho

Selendang Merah said...

perghhhhhhh...cun tu...

CekbOlat-bOlat said...

wahh.. cntiknyee..
bolat hmpir2 tak cam siapakah diaa..
^^"

Shartika Amiruddin said...

cun giler...
kite pun minat kat die...

Shartika Amiruddin said...
This comment has been removed by the author.
shahrazali said...

cantiknya Kristine ni.....dia berlakon cite ape ek???
emm...awk pun ape kurangnya...awk pun cantik miss sue..hehe..

KinosKoko said...

da tak sabar nak akwen r tu..hehe

Cik Yatt said...

wah..style..tak sakit kaki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...