My Beloved Followers

Anak Buah Maklang

assalamualaikum semua..
belum terlambat lagi rasanya nak ucap salam Maal Hijrah kali ke 1433 kepada rakan rakan Islam sekalian..moga tahun baru yang akan kita dilalui dilimpahi nikmat dan keberkatan dari ALLAH SWT.amin..

ok.tetiba rindu pulak kat si budak kecik pengarang jantung aku ni..
 ari ni asyik tengok jer gambar gambar die dalam lappy aku..

ni gambar time jejalan kat TESCO minggu lepas..budak ni cukeeew cangat naik benda alah ni..dari  jauh dah melompat2 nak naik..










hehe..excited giler dia...bila benda alah tue stop,nangis nangis suruh masukkan syiling lagi..


alhamdulillah,aku bakal dapat dapat ank sedara lagi tahun depan..kakak ipar aku dah pregnant 4bulan..thanks God!Mintak mintak kali ni dapat anak sedara boy pulak..

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

4 comments:

kim heeruul said...

adik gua yang kecik tu pon same.

A.Y.R.I.Z said...

Haha...telatah kanak-kanak macam2 ragam..hehe samelah kita pun dah jadik mak lang..nice..

Nizam Ijam said...

comel :D

shahrazali said...

sy baru dapat anak buah yg ke 8 khamis lepas....girl lg..skrg dah ade 2 boys 6 girls..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...