My Beloved Followers

Cuti-Cuti Cinta

Amboi..tajuk entry xleh blah kan?hehe
Lantaklah kan...hehe..

Best kan kalau kita pergi bercuti kat mane-mane..dapat release tension,dapat ilmu pengetahuan dan paling penting dapat kenangan-kenangan yang terindah..

Cuti Hari Depavali baru-baru ni,aku pergi bercuti..jalan-jalan makan angin..sampai kembung perut aku!LOL!hehe..gurau jer..Nak tau aku pergi mane??aku pergi ke sebuah bukit yang tinggi...chewah...hehe..BukitTinggi Cameron.(mcm pelik jer)haha. Cameron Highlands lah!







Actually dah banyak kali dah aku pergi sini,tapi boring punyer pasal cuti-cuti dok umah,better p jalan-jalan kan..So,aku decide untuk kesana lagi..tue pon sebab ada orang yang sudi nak bawakkan..hehe.So,pergi jelah..macam-macam tempat kami pergi..kat Taman Kaktus,Taman Rama-rama,Bee Farm..Strwberry Farm.. mcm2 lagilah..penat berjalan,lenguh kepala lutut i ni tw..:P..

                           Kat Taman Kaktus..Mcm2 jenis kaktus ada tw!awesome!






                                               Ni haa,bapak segala kaktus!










                                               posing jer lebih aku ni..hehe




                                                    Lapar sgt nmpak??:P


kat Cameron ni banyak jual jagung tw!jagung2 kat sana manis sangat!Setiap kali pergi xsah kalu xbeli...




                                  Cuaca kat sini sejuk..kena beli benda alah ni 1..


                                                     ouchhh!My peberetttt!


                                    Mcm2 cenderamata/ole2 bolehh dapat disana..


 Ladang Teh pon xketinggalan!WAJIB pergi kalau ke Cameron..cantik sangat,tenang jer bila berada kat atas gunung tue...ermmm..best!Kat ats gunung tue,ada kilang Teh tau..Teh Boh..


                                                      Sangat  indah kan??


                                                 Melawat ke kilang Teh Boh..


               Penat dah...urut kaki sambil makan ice-cream potong strawberry!yummmyyy..


Adeh,,dahla..mlas da upload banyak2..mata ngantukkk suda..hehe..ape2 pun mmg best laa bercuti tambah2 aku ni kaki jalan..suka sangat makan angin..tue perut muncit!haha!By the way,thanks to My Mr.Potato diatas percutian ini..lalalala...zzzzzzzz!

p/s: Teringin  sangat2 nak bercuti di pulau2..especially pulau2 kat Sabah..nanti honeymoon nanti lah!:P

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...