My Beloved Followers

entry saje saje..hee~


Assalamualaikum semua..
salam jumaat,penghulu segala hari..
moga kita semua menjalani hari ini dengan penuh keberkatan..amin.


ok!hari ni xde kuliah..korang korang yg ade class,kerja tue jgn jeles meles ok..hee~

jap lagi nak kuar jalan jalan ngn member jap..nak teman dia cari handphone baru..weeee..
lau jalan jalan tue xsah lau xabes duit kan..mesti ade jer something nak beli..adehhhh,get ready la duit..melayang ko nanti!

pastue malam ni nak balik shah alam.nak jumpa anak buah kesayangan aku..dah lame giler xjumpa die..yela..Mak Lang die ni asyik busy jer..tunngu Mak Lang yer sayang..

maybe lepas ni dua tiga hari xkan bukak blog kesayangan ni..busy giler dengan assignment,test lagi,training for kayak la,banyak benda lah....anyway,aku nak ucap terima kasih banyak banyak to all yang sudi singgah blog aku yang xseberapa ni..

a big thanks to all!lebiu ketat ketat lah!

ok tue jer,tak tahu nak tulis ape pon sebenarnya..saje saje mengupdate blog sementara tunggu kawan siap siap nak kuar..hee~

ok dah.tue jer.bye bye..



Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

6 comments:

cik p-naz said...

selamat habiskan duit . ^^v

Miss Nadya said...

salam jumaat buat sue..:)

Kazman & Sue said...

salam kenal dari kami sekeluarga...

on the way ke shah alam yee... semoga selamat perjalanan....

Farid said...

hihihi

Lai Qma said...

lai p0n cuti jgk arini..
jln2,tp cri kje..hehe

~ayusleeping~ said...

cuti lg ke arinie?huhu~
kim slm anak buah yg comey ek.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...