My Beloved Followers

Kalau Hazama PakLang,aku MakLang lah!!haha

ok,sape tak minat Hazama kan??semua orang minat aku rase dan tak terkecuali lah aku..
aku minat die since dia mula mula try nak masuk AF musim ketiga lagi..dan alhamdullillah,dia berjaya jugak dan jadi artis yang tak asing lagi di negara kita..


ok,ape kaitannya dengan tajuk entry kali ni yer??hehe,aku nak kongsi sikit dengan kalian semuaiiiiiiii..

aku baru jer dapat sorang anak..anak sedara..hehe..ok,so sekarang dia dah mula pandai bercakap dan aku tak tahu nak suruh anak buah kesayangan aku ni panggil aku dengan gelaran apa..

Lepas tue, bila Hazama femes & tup tup dapat tahu yang anak buah dia panggil die "PAKLANG', so,aku yang amat giler2 minat dia ni timbullah idea nak suruh anak buah aku panggil aku dengan gelaran "MAKLANG" haha..amacam??cun?hehe


Pak Lang


Mak Lang


haha!ok.jeles???sorylah yer,bukan nak perasan tapi seriesly aku tak tahu nak letakk gelaran aku ni ape..nak suh panggil "aunty" rase lain macam pulak.haha!.so,alang alang aku ni anak ke-3,so ok la tue panggil "MakLang"..hehe.terima kasih kepada Hazama sebab jadi ilham dalam memberi gelaran ni..:P


Anak buah
Nur Qistina Syamimie

hehe..sekarang anak buah aku dah semakin besar dan very talkative..banyak betul mulut die..cerdik macam orang dah dewasa.
dan paling penting,dia sekarang dah ringan mulut panggil aku "MakLang"..
sejuknyer hati aku, berbunga bunganya hati aku mendengar..haha!

sekarang,anak buah aku lah jantung hati aku..2 3 minggu tak tengok aku ase dah rindu sangat!rindu gelagat,celoteh dia!

ok now,aku dah ada gelaran untuk anak buah aku..hehe..bangga kot dengan gelaran ni sebab ade kisah tersendiri..hehe



ouchhh.please jgn menyampah!hehe


harap harap dapat anak buah ramai ramai biar riuh rendah bila balik kampung..mesti heppy..


* anak buah aku ni suka sangat dengar lagu "Pokok" yang Pak Lang die nyanyi tue..hehe.selalu ajar die nyanyi lagu ni n nyanyi sama sama.so sweet!hehehe.kawtimmmmmmmm!!









Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

5 comments:

Gen2Merah said...

phewwittt.. peminat setia Hazama ye... ehehe... hebat... saya pun suka dengar suara dia..

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

Farid said...

wow....padan laaa
bagai pinang dibelah dua

cik pinaz said...

pnaz xbopa kenal ngn hazama .. huhu .. tapi tau dy atis .. oky , nice pak lang n mak lang

single is better said...

pak lang n mak lang,,wow sweet gitu..hehe.btw anak buah mak lang comel laaa..geram betul..hikhik:)

poohrist said...

hai maklang..
entry yang menarik..
hikhikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...