My Beloved Followers

Malaysia Menang Bola,Aku Buat Cuti Sendiri!!

ok!memandangkan semalam team bola Malaysia menang,aku dengan rasminya cuti hari ni!haha
aku tak pergi kelas hari ni meraikan kemenangan negara kita!(dah gov xbagi cuti,aku buat la cuti sendiri.hehe)
No kuliah for today!huuuuuuhuuu..
mood bola tak hilang hilang lagi ok!hehe.
actually terbangun lewat menyebabkan aku nak cuti sehari ni!haha!ingat nak cuti sekerat hari jer,alang alang dah terlepas kelas pagi,ape salah nya carry on jer terus kan!haha!semua kelas aku tak nak pergi hari ni ok!lantak lah!(jangan tiru macam aku yer kawan kawan):P

 so,hari ni nak rehat secukup cukupnya dan nak siapkan secara slow & steady asignment yang berlambak tue..wakaka.(macam mane nak siap asyik menghadap blog ngan FB jer)
saje update update blog and just nak blogwalking jer kat blog superb kawan kawan blogger semua.singgah singgah blog mereka memberi derma dengan klik2 iklan mereka..bagi kawan kawan kaya.(yela,aku kan dermawan).hehe.saje jejalan sambil tengok tengok tutorial utuk blog..yela,blog aku hodoh jer.betul x??(setuju la tue).erm,so,usha usha tutorial,nak la ada blog nice & cantik jugak kan...
Suka terjah blog mereka yang nice nice tue..jejalan kat blog diorang cari pasal..hehe.

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

2 comments:

cik pinaz said...

goll !! suka sangat kita menang !! terus jatuh cintan dgn badrol bakhtiar .. hehe

susulemakmanis said...

amboiiiii..main tangkap cintan yer cik pinaz..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...