My Beloved Followers

Minum Red Bull,Urine Test Positive????


Ada satu pertanyaan di sini..
Betul ke kalau kite kerap minum Red Bull,then,bila kita buat urine test,result die positif???betul ke??benar kah??percayakah anda??
aisimennnn!!aku pon xtahu betul ke x..penasaran jadinya neh!


ianya telah menjadi persoalan diminda aku dan aku meronta-ronta nak dapatkan kepastian ni..huh..seriusly,aku bukan ape,takut jugak sebab aku ni suka giler minum Red Bull ni!!nanti xpasal-pasal bila urine test,positif..habes r aku..kena cop drug addict!hesap pil kuda..hehe..mane la tahu kan..


?????


dah ramai orang bagitahu aku pasal ni..tapi aku tetap minum.sebab mimuman ni akan bagi aku tenaga bila aku penat,tak bermaya.pastue 2 3 hari lepas,member aku pulak cakap yang kalau kita kuat minum Red Bull ni,kemungkinan besar urine test kita akan positif..ermmm..

apa kata anda??apa pendapat anda???






Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...