My Beloved Followers

Nikmatnyerr Makan Aiskrim MAGNUM...

Petang-petang pun sempat lagi curi mase untuk update blog..hee~

Malam ni busy ngan assignment yang bertimbun-timbun pulak!So,petang-petang ni kite santai-santai dulu...

Entry kali ni just nak share kenikmatan aku makan AISKRIM MAGNUM..ala,yang tengah hangat kat iklan sekarang ni..bukak TV jer,mesti ada iklan aiskrim ni!Kalau dah sehari lebih 10 kali tayang iklan tue,maunya iman kat dada ni tak tergugat.Sekali tengok ok la nafsue nak makan tue..tapi kalau dah tiap-tiap hari mengadap iklan tue..mana bleh tahan ma.....hehehe.



Pengaruh iklan begitu besar kat kita yang dah nak tua bangka..kalau budak2 ribena lain la. Banyak gak la kedai aku cari takde, last kali aku dapat jejak kasih aiskrim nie kat 7-eleven...

Kasi korang sama terliur macam aku, meh kita tengok gambar sikit..hahaha..giler keji..



Baru tengok luaran..hati dah meronta-ronta nak tengok dalamnya..


Memang betul2 nikmat dan sangat sedap aiskrim Magnum nie..aku try Magnum Almond punya..kepekatan coklat luaran tue jangan citer la memang marvelous la...dah tue tebal plak aiskrim nie...




ni pulak batang die..comel kan??mengancam!!ada shape lagi..hehe




Tengok cover kat dalam tue pun ada tulisan gold lagi...



Nak tau harganya...RM 3.90 sebatang ye..walaupun agak mahal tapi berbaloi-baloi la. Memang tak rugi beli pun. Lepas nie nak makan dan makan dan makan dan makan lagi...hehehehe


dah puas cuci mata??amacam,rase teliur x??haa..kalau xde,memang sah anda ni xde nafsu!hehe.just kidding!Apepun,MAGNUM tetap pilihan hatiku & aiskrim paling BEST yg pernah aku jumpa!

GO & GET IT dear..


Pesanan yg ditaja oleh aku :Sedap sedap juga,tapi jangan dituruti sangat hawa nafsu..Sekian,terima kasih..




                










Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

2 comments:

cik p-naz said...

sedap tapi mahal lak huhu

susulemakmanis said...

hehe..ala dear..jgn berkira sgt lah lau nak mkn..try sekali sudah la..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...