My Beloved Followers

Rindu Blog!

hai olss..
Baru bangun tido ni...pukul berape sekarang??11.45 a.m??amek kau!hehe..anak dara ape la kan..


bukan ape..actually,aku baru sampai..Penat dok atas bus dari Kelantan ke KL..pukul 4a.m sampai..ngantuk sangat..abes lenguh lenguh badan..


erm..agak lama tak update blog buruk kesayangan aku ni..al maklumlah kat kampung..2 minggu cuti u!tapi still rase xcukup cukup cuti..hehe..mase kat kampung,hati ni rindu sangat kat my blog,rindu nak update blog,nak bace blog kawan-kawan,rindu nak komen-komen,rindu semualah..hehe...ada x yang rindu nak baca blog aku??(huh!memang xde la kan??)hehe..perasan jer aku ni..


insyaallah,kalau ada mase..lepas ni aku akan selalu update blog kesayangan aku ni..xkira lah ada pengunjung untuk baca atau tak..aku tetap nk sentiasa update blog ni..ia hanya sekadar diari hidup aku..


Pada yang sudi jenguk-jenguk blog aku yang x seberapa ni..ribuan terima kasih aku ucapkan..Lebiu olls..umuahh!


ok tue jer..nak sambung tido balik..hehehe..mood study still xde..tertinggal kat kampung!LOL!tadi pun terpaksa ponteng class!xde mood nk belajar plus badan penat giler!maafkan daku prof!
Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...