My Beloved Followers

Doakan Siti Nurhaliza mengandung cepat2..


aku peminat setia Siti Nurhaliza..minat giler giler dia..


tapi nape dia xdapat dapat anak lagi erk??kesiannn die..belum ada rezeki lagi kot.
teringin giler nak tengok perut die muncit..



comelnyerrrrr..terserlah naluri keibuan die..


ape ape pun,semoga Siti dan suami tercinta cepat cepat diberi rezeki untuk timang cahaya mata.
mesti comel giler anak die..

ada jugak desas desus cakap yang siti dah mengandung.tapi benda tue tak betul pon..saje jer diorang ni nak buat cerita..
ada jugak yang siap2 kutuk,fitnah yang Dato K mandol..xbaek tau diorang ni..belum ada rezeki,nak buat macamana..


macam mengandungkan??hehe..maybe perut siti buncit sebab die sekarang dah agak gemuk sikit kot.
tapi comel kot!lau die betul betul mengandung,mesti naik seri di muka die..

pasti ramai peminat Siti kat luar sana xsabar sabar nak tengok die ada anak..
same same la kita doakan untuk akak Siti kesayangan kita ni..


haha!LOL!


*entah2 aku dulu yang dapat anak dari Siti..hehe..




Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

4 comments:

Farid said...

Sokong ayat terakhir tu.....hehehe

susulemakmanis said...

euw..hehe..doa2 kan lah yer:P

Farid said...

ya....Hahaha

fieda said...

tak sabo nk tgk anak ct...semoga cepat2 diberikan rezeki..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...