My Beloved Followers

Tak Sabar Nak tengok Movie "OMBAK RINDU"!!

Holla olls..


Selain digelar kaki novel,Aku ni boleh dikatakan sebagai kaki wayang jugak..sebab bila ada cerita baru kuar je conform pergi tengok.Ok!Paling xsabar nak tgok movie OMBAK RINDU!! 
Adaptasi dari novel OMBAK RINDU..ala,novel yg famous giler tue..aku ingat lagi,berpuluh-puluh kali aku khatam baca novel ni..tapi tetap x boring tw!novel ni ditulis oleh novelis terkenal sapa lagi kalau bukan Fauziah Ashari..dah lame dah novel ni..aku start bace since Form1 lagi lau xsilap..

novel kegilaanku


aku sekarang tengah menghitung hari..xsabar giler nak tengok!! movie ni keluar di pawagam pada 1 December ni..harap harap movie ni pon best & mantap macam novel die..


Dalam novel ni,ia mengisahkan tentang percintaan diantara Haris,Izzah & Mila..
memang cerita die manarik sangat sangat,romantik giler dan boleh buat aku tersenyum sorang2 mcm orang gila time baca.hee~sedih jugak,banyak dugaan dalam percintaan mereka.sampai aku nangis2 sebab terlebih menjiwai ceta tue..(jiwang siot)hee~.
dalam cerita tue jugak,seakan-akan membawa para pembaca menyelami watak-watak tue..

nak tahu sape bawak watak watak tue dalam movie tue nanti??(mesti korang dah tahu kan.hehe).xpela,nak cakap jugak!semua pelakon-pelakon kesayangan & kesukaan aku ok!
watak Haris dibawak oleh Aaron Aziz..auwwww..lagi xsabar!mesti romantik giler mamat tue!
Watak Izzah pulak dilakonkan oleh Maya Karin..sesuai la dengan bayangan yang diberi dlm novel tue Izzah seorang wanita yang cantikkan..sesuai la tue dengan Maya Karin..
Watak Mila pula dibawa oleh Lisa Surihani..aishhh,teruja nak tengok Lisa bawak watak jahat dlm ceta ni!


gandingan nama-nama besar ni pastinya akan membuatkan movie ni makin mantoppppsss!


Adehhh..tak sabaaaaaaaa...tengok trailer die pun dah macam best!!

tengok trailer ni pon dah membuat aku makin xsabar2 nk tengok!

Penantian satu penyiksaan betul kan??hehe.xpe,xlame dah..will be coming soon..


p/s:jom g tengok same2 nanti,aku belanje,korang bayar!hehe!






Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

2 comments:

Woofer Storm said...

best ke ni??nak tgk gak la kalau ada money..heheee Follow sini..

join contest jom...heheee

http://www.wooferstorm.com/2011/11/contest-blogger-idol-by-achie-eyda.html

susulemakmanis said...

HARUSLAH BEST!hehe..orait.nanti saya jenguk2 k:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...