My Beloved Followers

Thanks Safi Rania Gold!!

Alhamdulillah..finally dah jumpa produk untuk aku jaga kecantikan muka dengan berkesan..

Ramai jugak kawan kawan tegur perubahan muka aku dan tanya ape produk aku guna,ramai jugak yang puji muka aku nampak makin berseri seri sekarang.euwww!(perasan jup)..hehe

aku x cakap yang muka aku cantek,tapi nak bagitahu yang muka aku sekarang lebih ok dari dulu..
nak tahu ape rahsiaku??ngeh3x..aku nak kongsi kat semua..rahsia penjagaan muka aku adalah denagan menggunakan
 "SAFI RANIA GOLD"


::PRODUK TERBARU DARI SAFI::
macam macam ada..pembersih muka,toner,krim malam,krim siang,pelembab dan sebagainya..


Produk ni sekarang agak femes la jugak.asyik tengok iklan jer.So,aku decide untuk guna..alhamdulillah..ada perubahan kat muka aku.muka semakin nampak berseri seri u ollsss!hee~
bukan aku jer yang berpendapat macam ni tw..dah ramai yang guna dan mereka pon berpuas hati dengan perubahan muka mereka.

kalau dulu,muka aku ni mudah sangat berminyak,so sekarang dah xde sangat dah..
pastue,muka aku ni banyak sangat bintik-bintik hitam sampai aku benci tengok muka aku sendiri kat cermin!macam buruk!.so,lepas guna Safi Rania ni,masalah tue dah kurang..muka aku nampak bersih,licin dan bercahaya seakan akan kilauan emas!haha.LOL!(yela,dah nama Rania Gold kan..)  

kalau dulu jugak,muka aku ni bertempek je jerawat..tambah tambah 2 3 hari nak datang period kan..lagilaa macam cendawan tumbuh selepas hujan..so,lepas 2 3 bulan guna Safi Rania ni..ok la,not bad!dah jumpa penawarnya!hee~


Duta Safi Rania Gold
(lama2 guna mybe muka aku dapat jadi cun macam Rozita kot!)haha


Dulu macam macam produk aku guna.tapi satu pon xmenjadi!macam xde bagi effect.maybe ada la perubahan sikit sikit tapi makan masa..lau Safi Rania ni,kejap jer guna dah nampak perubahan..xcaya trylah sendiri...


dulu guna safi ni sebab colour Hijau!haha!
erm,dalam 3 4 tahun guna,macam tue jugak muka aku.xde ape ape perubahan.so,aku boring then beralih hati kpd Rania Gold!bye2 Safi Hijau..hehe(mentimun + lidah buaya)


Now dah jumpa produk yang betul betul bagus,berkualiti dan sesuai dengan muka aku..
insyaALLAH,aku akan guna sampai bila bila.
Terima kasih SAFI RANIA GOLD!!


::muka aku lepas guna Safi Rania Gold::
(yer,memang pipi aku tembam giler tapi ini tiada kaitan dgn safi rania yer)haha!

muka dah xde masalah sangat dah..jerawat makin kurang,muka dah xberminyak..yeaayy!!


so,pada anda di luar sana,kalau masih lagi belum jumpa produk kecantikan yang sesuai,dapatkanlah Safi Rania Gold dipasaran..xmahal pon..


p/s:jangan terlampau taksub nak cantik sampai guna produk produk yang kita tak tahu kesan buruknya..
elakkan produk tiruan,produk yang buat kulit muka kita menggelupas bagai..BAHAYA!!

~sharing is caring~
selamat mencuba!!









Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

8 comments:

Farid said...

Tembam is comel...haha....

susulemakmanis said...

ok.perli!bye!haha

Farid said...

Huhuhu...mana ada

Rina Supian said...

Bpe kos kalau beli semua produk ni?

susulemakmanis said...

rina:around RM 70 ke RM80 cam tue la dear..below rm100 la..xmahal pon..tryla:)

missfatin said...

Hai susulemakmanis,hihi..sy trbc aw pnya blog ni.mcm bez gk safi rania ni,nk tny ni,hrga setiap barang safi rania ni dlm brpe ratus ye utk 1 set..sume barng xtggal satu pun..blh gi tw x..

missfatin said...

Hai susulemakmanis,sy trbc aw pny blog ni.nampak bagus gk produk ni.nk tny ni,harga bgi sume barang safi rania dlm brpe ye..xtertinggal 1 pun..:)

missfatin said...

Hai susulemakmanis.sy terbaca aw pny blog ni.mcm best produk ni.nk tny ni lau harga tu mcm mne utk semua barang safi rania.xtertinggal 1 pn..dlm brpo ye hrga tu utk 1satu barang tu..can u share to me?..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...