My Beloved Followers

Doakan Daku..

Assalamualaaikum..
peace..^_^

Baru jer sampai UM,hati ni dah teringat kat kampung halaman.. 2 3 hari jer sempat balik kampung sebab terpaksa datang sini balik.sob sob sob!
aku terpaksa gagahkan hati,lawan segala perasaan gundah gulana ni demi final exam yang akan aku tempuhi minggu depan..arghhhh!cuak kot!semester ni  semua killer subject.aku xnak pointer aku down.kalau boleh biarlah dapat Anugerah Dekan kali ni..euwww!hehe..mane tahu kan..tak cuba tak tahu..semuanya bergantung pada usaha kita.usaha sikit,hasil pon sikitlah..

insyaalah..aku akan kuatkan semangat walaupon dalam kepala otak ni still tak tahu ape2 aku rase,walaupon semester ni macam macam dugaan yang melanda aku..terpaksa la struggle,perah otak,bukak mata luas2 tambah tambah tengah tengah malam.sebab aku ni style study last minute!padan muka aku kan?kadang kadang tue sampai aku rendam kaki dalam baldi tak nak bagi mengantuk..hehe.

aku rase otak aku ni dah tepu dah..memory dah full!loading pon dah lembab dah sekarang!haha!erm,ni semua sebab aku sendiri,pemalas!selalu uat dek jer.kelas ponteng jer memanjang.grrr..hehe.bila nak exam baru kalut ribut..orang macam aku la kadang2 ade yang boleh jadi gila kan?sebab terlampau stress!YaALLAH,jauhkanlah aku dari segala keburukan,senangkanlah aku..kuatkanlah hatiku..bukakanlah hatiku..amin.



korang..doakan aku berjaya ok!
ok,tue jer,nak study dulu.^_^




Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...