My Beloved Followers

FB TIMELINE yang sangat cool!

hai peeps!
belum tido yer??meh baca blog Miss Sue ni dulu meh..^_^

Okay,sebelum tue nak tanye,sape yang tukar FB mereka kepada TIMELINE??mengaku cepat!!sape guna angkat hidung!muahahaha!kalau korang guna,2 perkataan untuk anda..
PADAN MUKA!
hehe..err,soryy...korang tak nyesal ke guna?ke korang rase best sangat hah?menyampah kot aku rase..berserabut giler!aku jadi malas nak jenguk jenguk wall member FB yang guna timeline ni..peningggg..grrr..tue bagi aku la..maybe korang suka,maybe korang rase best or rase hebat dengan timeline tue.yelah,siap ada cover lagi kan?haha.aku dari awal tak suka dan alhamdulillah,nasib baik tak menggedik nak tukar.lau tak,maybe aku akan terus deactive acount FB aku.haha!

aku hanya akan ubah FB aku ke TIMELINE jika aku boley buat cover TIMELINE tue macam ni!it so cool!lets see!

















amacam??tersangatlah cool kan????smart kot!tapi,boley ke kita buat macamni??mampu ke??haha.

p/s:ape2 pun,aku tetap tak suka timeline!semua orang suka?orang nak cakap aku tak up to date??ada aku kesah??

PEACE^_^


Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...