My Beloved Followers

aku dah ada duit baru!yeaayy!


hai..peace yo!^_^


aiyokk!update blog lagi even esok lusa nak exam..hihi.takpelah,boleh lepas stress study sikit.so,godek godek la blog buruk ni...

hey korang,aku dah ada duit baru tau!petang tadi aku pergi bank negara,pergi beli duit!aik,macam pelik jer kan??hehe.biasenyer kite spend time duit untuk beli something tapi kali ni aku spent time mase untuk beli duit!haha!serius,rase lain giler!aku beratur punyerlaaa panjang tadi..semata mata untuk beli duit!duit baru!cantik cantik duit dia!orang semua sanggup beratur panjang,datang jauh jauh dan sanggup menghabiskan duit untuk beli duit..untuk apa?untuk buat collection dan sebagainya..tapi duit ni belum boleh digunakan lagi..maybe 3 or 4 bulan lagi kot..

::yeayy.caye ade duet bayuuuuu.kamu ade??hee~::

cantik kan?(bukan aku lah,duit tue!)hehe.Corak budaya,warisan serta keindahan alam semulajadi negara menjadi sumber inspirasi dalam reka bentuk wang kertas edisi terbaru ni..temanya ialah"keunikan malaysia" yang memaparkan ekspresi tradional berilhamkan seni dan kraftangan,keajaiban semula jadi,flora dan fauna,ekonomi dan tradisi.special sape yang beli duit ni,ia diletakkan dalam folder khas dan semua nombor siri duit itu sama!ni limited edition tau.so,sape sape yang nak beli tue,pergi beli cepat cepat takut habes pulak nanti..tapi rasenyer tak semua yang suka dan nak beli,kekadang diorang fikir membazir jer kan..yelah,beli mahal mahal tapi nilai duit tue tak sama pon dengan harga kita beli..erm.terpulanglah,atas pandangan masing masing kan.


so,if korang nak dapatkan info dengan lebih lanjut pasal duit baru dan pembeliannya boleh klik kat mane mane.haha!jahat kan?alah,belambak kat internet pasal duit baru ni..google jer.malas nak bagi link.tenet aku slow giler macam kura kura nak mampos dah ni.ni yang membuatkan i very the hotlah u!eee..


ok dah.tue jer untuk kali ni..

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

11 comments:

shahrazali said...

emmmm......mmg cantik2 tau duit2 baru ni....x sabar nk pegang n tgok depan mata...hehe..

susulemakmanis said...

tau xpe!kite dah pegang.dah ade dah pon.jgn jeles!hehe:P

محمد رازيق said...

wah, cantikkan duit2 baru ni. hehe/ belum sempat ada lagi. free2, jmput singgah blog, jmput baca DAHULU itu.

cik ayuni said...

wa, cantik nyer duit2 nih.. 20 hengget pon ade..:)

.: iEyLa :. said...

tak sabar nak ade duit rm20 tu..santekk!!hihi

ayuni rosli said...

sue mesti suke buat money collection kan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg cntik duit tu..lmbg kebudayaan..

kalwer ceria lak tu..

J.Syazwana said...

eh tak tahu pon boleh beli duit baru ni. huhuhu

Cik Puan Muda Umi said...

wahhh untungnye...teringin pulak..dah la cantik...:)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, kite tak dpt lagi duit baru nie..hehe..cantik cantik :D

nia marlissa said...

nampak sangat unik lah duit tuh .. harga nya brapa ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...