My Beloved Followers

baby!baby!baby!

salam olls!
^_^

okey,dah sampai KL!Now lepak lepak umah abang dulu..malas nak pergi kolej lagi..conform boring..

baby oh baby!come to mama..heehee..aku ni memang tak boleh tengok baby,tambah tambah baby yang comel comel,tembam tembam..conform aku akan  terus jadi meroyan nak anak!haha!terus jadi gatal tetiba nak kawen sebab nak anak.alangkah bahagianyaaaa kalau ada baby yang menyerikan lagi hidup kita kan..ececece..study pon tak habes lagi ade hati.ceitt!


ok.ni gambar gambar aku yg bajet macam the hot mama gitu!:P








Okay,camne??ada ciri ciri keibuan tak aku??kui3x..
nama baby comel tue WAN DAMIA QISMINA..comel kan??macam aku..lalalala:P

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

10 comments:

Yana Libra said...

baby tu macam terseksa je~

hehe~ :P

susulemakmanis said...

yela,sebab dah puas kena kenyek2 kat sue..hehe

.: iEyLa :. said...

gaya nak jadi hot mama tu dh ade dh tu..hihi

girang [dot] taemin said...

baby tu sgt cOmel. :D

syafiqakarim said...

hahah komen first tu kejam.haha
nama bby tu sedap.muka dia...ggrrr..
mcm nak pijak2.geram.hahah

ok.yg dokong dia pon comel :p

Errah said...

dah boleh jadi ibu 2..hehe

manis said...

mmg ada ciri-ciri keibuan di situ.. =D

sis folo cni ya! sudi2 jenguk blog sis ;)

Nizam said...

comel3...suka baby jugak!.

merpatisejoli45 said...

alolo..comeynye baby girl ni.
done folow u. jmput dtg n jd folower saya blik ye. :)

nk tukar banner? tggal komen kt blog saya ye. :)

bebeldotsorang said...

Wah hot mama...ehehe comel kot..eh yg baby tu la :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...