My Beloved Followers

Berakhir Sudah Semester ini!


assalamualaikum semua..
^_^

Dah beberapa hari tak on blog greeny aku ni!almaklumla final exam..
tapi korang,yeayyy!hari ni aku dah merdeka!!hee~lega sangat!macam lepas berbatu batu beban kat kepala otak ni..

Pada tanggal 16Jan 2012,iatu pada pukul 1.30p.m tadi,bendera azab exam telah diturunkan dan bendera kebebasan telah dinaikkan oleh aku!haha!
Fuhh!Lega beb!lepas segala azab seksa semester ni.^_^


now,hati dah meronta ronta untuk pulang ke tanah air tercinta!
(bajet study kat oversea letteewww!):P

Tapi kan korang,meh aku nak dedahkan rahsia disebalik muka yang bajet bajet pandai macam aku ni!


berdasarkan gambar rajah diatas,memang amat sesuai lah dengan perangai aku ni..aku study kaw kaw punyer time nak exam jer..mase tue macam lah dah nak pecah kepala aku ni sebab loading banyak benda sampai otak nak jem!memang aku jenis study last minute..lau bukan nak dekat exam,jangan harap aku nak ngadap buku.hee~
then,bila jawab jer exam dan aku pass exam tersebut,memang dah conform conform takde dah ilmu yang aku study kaw kaw tue..terus hilang..memang aku throw out jauh jauhlah!tapi,kalau kena repeat,barulaaa meroyan cari ilmu tue balik kan..heee

main reason for my study is to pass the exam only!lalala..

adoiii!bila laaa ko nak buang tabiat buruk ko tue sue...


p/s:kawan-kawan,doakan sue takde kena repeat paper tw!hee~

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

1 comments:

Cik Aya said...

sama macam saye mase zaman u dulu2
banyak sgt input mauk ble next sem lecturer tanye dah lupe dahh!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...