My Beloved Followers

berat hati

salam..

Malam ni aku kena balik KL dah..uwaaa!tak mau!tak mau!
Aku tak puas lagi kot dok kat umah habeskan mase bersama family,tak habes lagi rase nikmat cuti sepuas puasnya.nanti kat u,conform busy giler dah.urm,sabar jelah..

Kejap jer rasenyer cuti..actually semester baru bukak pada 13Feb ni tapi aku terpaksa kena pergi awal sebab ada kem yang mewajibkn aku join..nak tak nak terpaksa lah gagahkan diri melangkah pergi..orang lain best best lagi still cuti,aku??erm..
Berat rasenyer nak tinggalkan Mak dan adik adik tercinta..tadi dah sebaldi kot nanges mase kemas kemas barang..tinggal berapa jam je lagi nak bertolak..

Korang,doakan perjalanan sue malam ni selamat ok..

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...