My Beloved Followers

Biar Lawa Luar & Dalam

hai peeps!
peace!^_^


just nak sharing something untuk iktibar semua especially untuk kaum wanita!



haa..ramai kan kita jumpa yang macam ni??
muka alamak..cantikkkkkk giler!tapi,mulut haram!

dah banyak jumpa wanita macam ni..susah nak jumpa orang yang cantik luaran dan dalaman kan??

lawa luar sahaja tak cukup wahai sahabat sahabat..kecantikan luaran tue tak penting..yang penting dalaman kita..



sama sama kita renung renungkan...

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

2 comments:

fa said...

stuju 100% dgn statement "luaran x penting tapi yg penting dalaman kita".. :)

diluar boleh bertahan utk sesuatu tempoh je.. tapi kalau yg dlm tu yg akan berkekaln.. ^^

p/s: good luck au exam ^^

susulemakmanis said...

hehe.kan?moga kite xtergolong dlm kalangan wanita mcm tue..xcantik xpe,asal baik budi pekerti..ok,,tq dear!goodluck jugak!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...