My Beloved Followers

Dia Buat Entry Khas untuk Aku..

hai semua..
^_^
sihat?dah makan?
okay2!tak nak ceta panjang kali ni.
hari ni bukak blog jer,terus excited sebab ada someone buat entri khas ditujukan pada aku!yeayy!hapy3x..hehe


nak tahu sape??dia adalah adik WAFA..die comel sangat!kecik jer tuan die!hehe.
die buat entri pasal aku sebab aku ni selalu komen komen entri die,selalu singgah singgah blog die yang cute tue macam owner die jugak.
maybe die buat entri ni sebab hargai aku..tak pon menyampah ngan aku sebab asyik skodeng blog die jer..hihi
kalau korang nak tengok entri yang dia buat tue,leh klik SINI..

Thanks adik!akak really appreciated it!
akak bangga dengan adik,teruskan menulis,bagi idea idea yang selalu kreatif ok!
good luck dear!

korang,jom kite reramai terjah blog die sampai pecah!!hehe.

pesanan aku pada blogger blogger lain,kalau nak orang selalu singgah blog kita dan untuk tambahkan follower,rajin rajinlah blogwalking dan tinggal tinggalkan  komen kat entri sahabat blogger kita!insyaallah,orang pon akan selalu jenguk blog kita jugak..yelah,blogger yang tak famous macam kita ni kena lah hargai orang kan.baru orang hargai kita..hehe.tue la tips yang aku selalu amalkan.
kalau kita tak de usaha nak mengenali orang,orang pon tak ingin nak dekati kita..ngeh3x.

pastue 1 lagi,jangalah terlalu nak kejar kejar follower sampai ke tahap memaksa..siap siap post kat KELAB BLOGGER suruh follow blog die."anda follow saya,saya akan follow anda balik,janji!please,jangan tipu!".haha!aku ase macam nak gelak jer..buat ape follower ramai kalau orang tak baca pon entri kita,tak jenguk pon blog kita kan?..so,kite ni tak ubah la macam syok sendiri..better,biar mereka ikhlas nak follow kita..macam aku,aku tak kesah follower sikit pon sebab aku buat blog ni just untuk diari kehidupan aku jer..

ok,tue jer..macam tertaip panjang lah pulak..tadi cakap tak nak buat entri panjang kan?hehe..sory.
bye2 semua..thanks sebab sudi singgah^_^




Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

3 comments:

cik ayuni said...

thank for the tips:)

... Wafa Awla ... said...

huhuu , malulah . Akak saya besar la . Tak comel pun . Terima kasih nasihat tu .Wafa buat entry sebab hargai akak la ... bukannya menyampah dengan akak ..haha :)

susulemakmanis said...

ayuni:hehe..tips yg tak seberapa lah dear.tq!
wafa:hehe..ne lah tahu kan.thanks dear!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...