My Beloved Followers

Entry by iPhone!hehe

Hai,samekom semua..

Testing!testing!testing!hehe!kite update blog Kali ni guna iPhone tw!
(nak menunjuk sikit)hehe.silakan jeles!

Alaaaa..rindu sangat kat korang wahai sahabat sahabat bloger!dah agak lame menyepi..yela,dok kat kampung,jarang online,malas sebab guna berukband yang bengap nak mampus tue.hee.blog greeny Miss Sue ni dah penuh ngn sesawang dah..susulemakmanis dah tak manis dah,basi!haha

sepanjang cuti kat kampung ni,sue jadi suri rumah sepanjang mase!basuh kain baju,sapu sampah kat halaman rumah,lipat kain baju,cuci pinggan dan macam macam lagi lah..hee.amacam sweet x?kui3x.sue jugak amek kesempatan time cuti ni untuk belajar masak ngn ibu tersayang!yela,tak lame lagi nak jadi bini orang,so,haruslah pandai dalam bab bab memasak kan?hee dan kenala belajar belajar camne nak uruskan rumahtangga!haha gedik!
petang petang pulak asyik main badminton ngan adik adik..yelah,asyik makan,tido jer kat umah,so kena la exercise sikit..kalau tak,tung drum lah kau sue oi..heee

Erm,cuti ni jugak banyak dapat undangan kenduri kawen sampai aku asyik kena Chery berry jer!hehe.cousins kesayangan pon kawen jugak!so,agak busy tlong die buat persediaan majlis die..Dan kalau korang nak tau,sue la yang gubah barang barang hantaran die..hehe.ni la cousins sue yg kawen tue..








cantik kan die??erm,tak sabar pulak asenye nak kawen..hehe.yelah,tengok orang kawen best jer..bahagia jer nampak..hehe

Okay,cukuplah dulu entri kali ni.nak kena masak, adik adik dah nak balik sekolah,Mak nak balik krje..nanti asyik layan blog jer,lapar diorang balik penat penat makanan takde lagi..hehe
erm,hari ni nak try masak ayam masak lemak cili padi!

bye olls!

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...