My Beloved Followers

First Good News 2012

assalamualaikum
^_^

ok.ni entri pertama di tahun baru.1.1.2012

kemeriahan menyambut tahun baru buat aku sampai tak boleh nak tido.hehe.so,aku pe lagi,online jer lah!then,yeahh!!!jumpa berita yang menggembirakan!
SITI NURHALIZA MENGANDUNG!
ya ALLAH, betapa gembiranya aku..memang kali ni betul2 dah..bukan gosip atau sebagainya!kedatangan tahun baru disambut dengan berita yang gembira..alhamdulillah,dah lame aku doakan dia dapat rezeki cahaya mata..
yelah,peminat no1 kot!cer tengok entri sebelum ni.see,doa aku tercapai jugak:)
aku pulak yang over excited yer..haha!


menurut sebuah blog,http://www.illustrasiaku.com/,berita gembira yang dah lama ditungu-tunggu ni disahkan apabila siti telah membuat pengumuman rasmi mengenai kehamilannya di Singapura sempena persembahan ambang tahun 2012.




Tahniah Datuk Siti..
semoga impian beliau untuk timang cahaya mata termakbul dan semoga beliau jaga kandungan baik baik.
rezeki tahun baru..:)
ingatkan aku dulu yang mengandung dari Siti..haha!
rupe rupenyer subur jugak Datuk K tue yer...wakaka^_^


Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

9 comments:

... Wafa Awla ... said...

huhu , alhamdulillah . Mengandung juga . Miss sue, cantik la blog !

Leya said...

Hehe , bagus laa daa mengandung . Rezeki tahun baru !

nuyui a.k.a miss YUI said...

tp bcb td dia nafikan..erm..mana stu btol pon xsure ni..

susulemakmanis said...

a'ah tue la,ada sumber plak ckp siti nafikan.bru terbaca td.adeh!

Cik Bhulat said...

really??? tapi beautiful nara ckp beliau nafikan nya..howabout that?

salam tahun baru.moga kita sentiasa diberkatinya di hari mendatang =]

Cik Aya said...

haiiiii..moga segala azam awak terlaksana..betol ke alhamdulillah untuk siti

Sekamar Rindu said...

salam...

selamat menyambut tahun 2012...

saya folo blog awak...**261

Balqis Azhar said...

erkk ,

xtaw nk cyer ke tak.

tpi papeun nice blog :)

cik pinaz said...

alhamdulillah .. dpt juga ct zuriat :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...