My Beloved Followers

Hantu Vs Miss Sue!

salam..
hai peeps!^_^

aku berlawan dengan hantu!tak caye???tadi..aku penat sangat sangat so,aku tido lepas asar sampai lah nak maghrib..tetiba aku rase panas sangat then tubuh aku rase berat..tak boleh nak bergerakkkk.macam ade benda tindih aku!berat ya amat..sampai aku tak boleh nak bernafas..aku teriak teriak panggil romates aku mintak tolong tapi diorang tak dengar pon!

Lepas tue,aku cuba baca ayat kursi or ayat ayat Quran tapi mulanya lidah aku kaku..tapi alhamdulillah,aku lawan jugak..aku sebut nama ALLAH banyak kali dan kemudian benda tue pergi.. 

aku bangun terus aku tanye romates aku,nape korang tak jawab aku panggil?punyerlah aku rase kuat aku teriak jerit nama diorang.diorang heran,diorang cakap tak dengar pon.die tengok aku tido jer..ermm..betul kata orang..tak elok tido lepas asar or nak senja senja kan??banyaklah setan setan yang datang nak kacau kita..bukan ape,tubuh aku tadi penat sangat..lemah jer..tue yang perlukan rehat dan tido..errr..tapi berjaya jugak aku tindih hantu tersebut dengan bacaan ayat ayat suci ALLAH..nak tindih aku konon.mesti setan jantan ni!LOL!.lari terus die..hehe!janganla kacau aku lagi weiii...get lost to the hell lah!

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

5 comments:

ShahzCudin said...

woah! menakutkan..

Cik Aya said...

xbaik taw tido pas asar..apapun nasib baik xde pape dear!!

nia marlissa said...

nia pon pnah kena,berat sgt bdn n rasa x bermya

C i k P i p i T e m b a m said...

hehe.. baru je td tdo lepas asar sbb penat gila.. huhu.. nasib baik takde pape kan awok.

cik pinaz said...

tu la .. len kali jgn tido dh .. hehe tpp pnaz pn suka juga tido time cm tu .. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...