My Beloved Followers

Hepy Bufday Dato' Siti Nurhaliza!


entri ni ditulis pada pukul 4.39 a.m!mesti semua dah tido kan?sedang dibuai mimpi indah barangkali..aku tak boleh tido!hati risau sebab esok killer exam!arggh!cuak giler kot!untuk redhakan perasaan gusar menanti exam esok hari,kita godek godek blog kesayangan dulu!hee~


hari ni tanggal 11 Januari...bufday sape??cer teka,cer ingat..hehe.
Hari ni bufday idola aku!(xhabes habes dengan siti kan?)hehe
Happy Bufday untuk Dato Siti Nurhaliza yang ke 33 Tahun!!!wishes ni dari peminat setia siti!dari kecik lagi aku minat dia dan selalu berangan nak jadi macam die!hehe.semua lagu dia aku hafal ok!(kalaulah hafal Quran,kan baik!)
ketaksuban aku kat siti ni sampai membuatkan kawan kawan aku menyampah ngan aku!hehe..dan bila mereka tengok siti,mereka bayang aku!haha!LOL!

ok..Siti dah nampak macam tua sikit..hehe..

agak agak ape hadiah dari Dato K bufday Siti kali ni erk..hehe

Rase macam nak g rumah die jer!nak jumpa die!nak bagi coklat,bagi kek!nak cakap kat die yang akulah peminat setia dia dan akan menyokong die sampai bile bile!hehe

i adore u very much!


Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

9 comments:

hanihyzaf said...

ni mesti hard die fan nihh . hiii

Syairah Suhaimi said...

minat siti dari sek. rendah lagi..

susulemakmanis said...

SITI!siti!sitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!^_^

Faizal Raidenovich said...

Huhh...dulu memang minat gila dengan Dato Siti.Skang suara dia dah lain la.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg pminta setai namanya ni..hihi.

Eera Shera said...

smoga ct cpt dpt anak..teringin nk tgk baby dia..mesti comel ;)

Sy4Ki||3r said...

erk... i x tdo kalau setakat kol 4 tu.. by the way.. hepi besday siti..

~ayusleeping~ said...

ayu pun minat siti gaks...huhu~

Cik Nurul said...

hepi belated besday akak siti kite.. moga dikurniakan anak cepat2 gebu gebas ye.. hihi ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...