My Beloved Followers

JoM Tambah Follower

hai semua.
^_^


ok..Cik Sue kali ni nak join segmen lah pulak!hee
lagipon,syarat syaratnyer amat mudah bebenor..



syarat syarat:

1.Follow blog Haris Kaito.
2.Buat satu entri dengan tajuk JOM TAMBAH FOLLOWER!
3.Copy banner kat atas dan paste kan dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
4.Pastikan korang letak link ini dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
http://hariskaito.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html
5.Tak perlu tag sapa2.Tapi kalau korang nak tag jugak Haris tak kisah.
6.Letak link entri korang kat bahagian komen..

so korang,ape lagi!jom join reramai..



Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

7 comments:

kis said...

sama segmen

http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2012/01/jom-tambah-follower.html

follower ke-322

Odah said...

salam .....saya dah follow awak...jgn lupa follow saya balik....:)
http://fieda6973.blogspot.com

cik ayuni said...

selamat bersegmen

Miss Little Red Rose said...

hi saya datang dari segmen yang sama...saya dah follow blog awk..jom follow blog saya
http://misslittleredrose.blogspot.com

yunie miza said...

hai...done follow u... follow me back, tq :)

puteri nur afiqah said...

hai akak...
saya singgah dri segmen yg sama...
sudah follow ^_^
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

rOsE p!nk said...

dari segmen yg sme

http://bakul2011.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-tambah-follower.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...