My Beloved Followers

kau memang sial lah bodoh!!

aiyokk,Cik Sue mengamuk ke ni hah??hee~

sape pulak yang bodoh,sape pulak yang sial ni??
ok.ni just nak sharing pengalaman aku dengan orang orang yang sial ni..

pada suatu petang,aku dengan 2 orang member aku pergi jalan jalan kat Sogo KL then bila dah penat sangat berjalan,perut meronta ronta untuk diisi.so,kami mengambil keputusan untuk makan di KFC yang berdekatan..

ok,lepas siap order meal untuk disantap,kami cari port yang agak sesuai..so,pergila naik tingkat atas KFC tue.nak privacy kononnya.kebetulan pulak time tue tak ramai orang kat situ..lengang jer..so,mudahlah untuk kami melantak dengan nganga mulut sepuas puasnya..haha!lapar kan..

nak dijadikan cerita,tetiba datang 2 ekor pemuda(sebab perangai macam binatang).err..ok!die datang dan terus duduk berhadapan meja kitorang!die tenung aku macam nak telan orang..seriusly,sangat menakutkan sebab dua dua ekor pemuda tue nampak macam penagih dadah!!dengan mata yang layu,merah menyala,dengan kusut masai,macam tengah gian!pakaian pulak tak payah nak cakapla..koyak rabak habis..lame giler die tenung aku sebab meja kami berhadapan..tak tahu ape motif mereka..nak kata makan,tak de pon makanan,makin lama makin pelik tingkahlaku diorang.die macam nak meragut ok!die tengok tengok aku,die tengok handbag aku!!argghhhh!aku takut..aku tak tahu nak buat ape..so,aku pon alihkan beg aku dia tas meja tue letak kat pangkuan aku..kasi dekat sikit.tanda langkah berjaga jaga.

bila die tengok aku alihkan beg ,terus die mengamuk!!!terkejut beruk kami!!die siap mengamuk ngamuk cakap yang aku ni tuduh die nak meragut la apelaaa..die dah makin agresif.macam orang gika sedang amuk!.die cakap orang macam kamilah yang buat diorang nak buat kerja bukan bukan..YA ALLAH,ape salah kami...

time tue,aku rase nak menjerit jerit je panggil mintak tolong..die makin menggila.risau jugak kalau kalau mereka keluarkan pisau ke ape ke nak cederakan kami..yelah,orang yang tak berape betul nie bukan boleh percaya sangat..macam macam boleh jadi.yelah,selalu aku tengok dalam TV,dalam cerita jer,,sekali,pangggg!kena kat aku sendiri!

pastue,datangah staff KFC naik ketingkat atas tue,,maybe diorang dah nampak melalui CCTV or perasan dengan tingkahlaku pelik 2 ekor sial ni!yelah,mane tak pelik,masuk dengan terhuyung hayang,macam orang gila,terus naik tingkat atas,,kalau orang nak makan,mesti terus pergi kaunter order makanan kan..eee..gila gila gila!

lepas pada tue,terus 2 ekor jahanam tue keluar dengan muka tak puas hati..subhanallah...kami takut sangat..pengalaman yang paling tidak boleh dilupakan..aku bersyukur,takde ape ape yang tak diingini berlaku,tak cedera.sejak pada tue,aku makin berhati hati,takut untuk keluar kerap kalau tak de kerja yang penting.bimbang takut jadi ape ape.bila keluar jer,mesti kena berhadapan dengan pelbagai jenis manusia.yelah,orang ni macam macam.tambah tambah kat bandar raya ni..macam macam boleh jadi..

ok.tue jer..seriusly,kehidupan di KL ini giler!!



Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

5 comments:

IMANSHAH said...

depa xtunggggu kat luar ke

susulemakmanis said...

lame kami tunggu dalam KFC tue sebab takut nak keluar..bimbang kot2 diorang tunggu..alhamdulillah,xde pape..

Sy4Ki||3r said...

kalau me.. tahu la nasib dorg.. nnt kita g shooping sesama eak.. xD~

hanihyzaf said...

macam2 org sekarang ni kan .. takut betull

Cik Puan Muda Umi said...

takutnya org mcm tu..nsib baik tak jadi pape kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...