My Beloved Followers

Ekspedisi Mendaki Bukit Cinta..

salam^_^

Hai semuanya,sihat enggak??gue harap kalian semua sihat sihat aja ya.(eh,tetiba keluar indon)hehe

korang,pagi tadi sue & the geng pergi mendaki bukit tau.bukan bukit Broga Hills ke ape tapi Bukit Cinta!!bukit ni terletak di Universiti Malaya.sweet kan nama bukit tue??hehe.orang bagi nama bukit tue sebagai "Bukit Cinta" sebab bukit tersebut dijadikan sebagai tempat untuk student student UM yang sedang hangat bercinta untuk berasmara kat atas bukit tue.huhu.Bukit ni  bukit buatan manusia..simen semuanya dan untuk naik kepuncak bukit tue,kenalah mendaki tangga tangga..

aku first time kot pergi ke bukit tue even dah 2 tahun kat UM kan..yela,asyik busy jer..lagipon pakwe takde kat sini nak berasmaradana kat Bukit Cinta tue.haha,tapi kalau pakwe aku ajak kesana pon,sumpah aku tak kan ikut die!penat giler kOt untuk sampai ke atas tue..sampai atas conform busuk habes tubuh badan ngan peluh peluh..nak dating,mesti kena wangi,cantik cantik kan..hehe

ok,so bila beramai ramai beriadah macam ni,agak seronokla kan..bukannya selalu...pastue conform la amek gambar banyak banyak kan..nak tengok tak??ok,meh meh..

 ni la Bukit Cinta tue.tinggi kan??


muka semangat sebelum mendaki.yela,tak penat lagi kan

 ok,get ready


 rehat dulu hilangkan penat


tertonggeng tonggeng dah.hee 



 terjumpa anak kala jengking






 finally!dah sampai ke puncak!yeayh!

                                                                
          muka penat tapi bangga berjaya jugak sampai.ow yeayyhh!
                                                          
 nampak pemandangan kota raya KL.




 okay,nak turun dah..



dah selamat sampai ke bawah.hee

ok dah,tue jer!best giler tapi sumpah taknak pergi dah!huhu.penat giler kot!tue belum daki Gunung everest lagi kan??haha!sekarang da habes sakit sakit urat,,dah lenguh lenguh badan tapi dah rase macam kurus sikit!haha



Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

3 comments:

Yana Libra said...

Wujud ye bukit camni..hehe~

AzwanRamli said...

Macam kat UM?

syieda ;) said...

wahh! best nye. terasa macam nak pergi jugak. ngeh ngeh :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...