My Beloved Followers

Ghost Rider 2!!

hai semua!
erm,dah lame sue tak udated blog!agak busy sedikit..dalam busy tue,sempat jugak pergi tengok wayang..hehe!okay nak tanye,bila korang last tengok wayang dan cerita ape???kalau sue,semalam sue pergi tengok cerita Ghost Rider 2!best giler ceta die,awesome!tak rugi kalau korang tengok.ni sambungan kepada Ghosr Rider.tengok yang 3D punyer lagi!hehe.aksi aksi yang dipertontonkan sangat menarik.sampai kite yang tengok ni pon rase macam nak ikut beraksi same!hehe

kalau korang belum tengok lagi,pergilah..sure syok layan!berbaloi beb..

erm,kalau sue,sue lebih suka layan cerita cerita hollywood ni..bukan ape,ceritanya banyak memberi pendedahan kepada kita tentang banyak perkara,boleh bukak minda kita.so,banyak ilmu yang kita dapat.tak payah la dok layan ceta cintan cintun jer kan.hehe



Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

2 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

ehh..citer nie citer dah lame kan sue ?
suke gak nengok citer nie...best! :)

susulemakmanis said...

eh x2..ni yg ke 2 punyer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...