My Beloved Followers

result dah kuar!

salam olls!
^_^

Dalam kesibukan menjalani aktiviti di Kem Feseni ni,sempat lagi update blog kejap.hehe.oyeahhh!result dah keluar hari ni..keputusannya memberangsangkan la jugak.meningkatla sikit dari semester lepas kan..tapi aku tak kan mudah berpuas hati..nak usaha lagi untuk dapat yang lebih baik lagi nanti.insyaALLAH..tinggal berapa sem lagi untuk aku tamatkan pengajian ijazah sarjana aku ni..kadang kadang timbul rase cemuihhhh dan cuak dah study,rase mcam dah tak nak dah baca buku,exam,test,assignment bagai but aku kena kuatkan semangat dan selalu tabah menjalani hari demi hari sebagai seorang pelajar..

mase exam baru baru ni,aku takut sangat..semua killer paper,but thanks God!dengan izinNYA,takde paper yang kena repeat dan resultnya alhamdulillah okay..dulu sampai tak tido malam study sebab study last minute kan..hehe

insyaALLAH aku akn terus berusaha dan berusaha lagi..aku tak nak main main dah..nak lebih serius dalam mencapai kejayaan..aku nak konvo nanti dengan gelaran graduan first class gitewww.hehe..

korang,doakan sue tau!same samelah kita berusaha capai kejayaan kita bersama..tak sabar sangat abes belajar,nak kerja.nak kumpul duit banyak banyak then kawen!ok gedik!hehe




Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui doakan yg baik2 hendaknya ea..

p/s : haah,pernah excident..tgeliat n tros operate

ecadwinkyasha said...

result eca pun da kuar.alhamdullilah juga :)

usaha lagi tuk dpt result yg lagi gempak.hahaha

Errah said...

tahniah miss sue..ade berapa sem lagi ?

fieda said...

semoga berjaya..

IMANSHAH said...

wah tahniah..keep it out

Cik Puan Muda Umi said...

wahh..tahniah..dan semoga berjaya untuk masa-masa akan datang ye..:D

p/s :tak sabar jugak nk kawen nih..haha

Yana Libra said...

Good luck ye~~~

Dah dapat keje jgn lupa blanje~~~

hehe :p

Cik Aya said...

haha gud luk awak!!!!

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah..teruskan usaha lagi ye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...