My Beloved Followers

uwaaaaaa!!sedihhhhhhhhhhhhhhh...awak,sory3x!

hai everyone..
^_^

hari ni tanggal 14 Februari..hari ape???hari untuk menyambut Valentine bagi sape sape yang tak reti bahasa,yang takde pegangan agama yang hanya tahu nak berseronok semata mata.tak payah lah nak sambut benda yang haram tue kan..tak payah nak berkasih sayang sangat..dah cemuihh orang cakap yang kita sebagai umat islam haram sambut valentines tapi kalau tak nak dengar jugak tak taulah.padahal hari Valentines ni disambut kerana paderi kristian berjaya memurtadkan sejuta orang islam,kite pulak elok elok je sambut,bodo!bagi aku,tiap tiap hari adalah hari untuk berkasih sayang..tiap hari sayanggggggggg(ala,macam iklan Fair&Lovely tue)hee~

okay,bukan nak cerita pasal valentines day ke ape,bukan nak berceramah bagai macam Ustaz Azhar Idrus tue but nak cakap yang ari ni aku frust,marah,sedih,berserabut giler.handphone yang my boyfie bagi mase bufday aku last year dah jahanam!damn!!masuk air!!adoiiii,sayang kot handphone tue,yela orang tersayang bagi kan..die bagi handphone Sony Vivas Pro.hepy giler kot mase die bagi tue.tapi..sayanggg..uhukkk!sory tak jaga barang awak bagi baik baik..saya cuai,saya tak cermat..tapi saya nak awak tahu yang saya hargai segala pemberian awak walau tiada harga 1sen sekalipon..saya tak sengaja..please maafkan saya.

hari ni puas aku nanges,asyik nak marah jer,stress,tension.kepala berserabut giler!Cuak kot!24jam fikir pasal phone tue..tadi dah bagitahu my boyfie,nasib dia tak marah dan die memahami..yela,takkan nak marahkan..kata sayang..hehe!lagipon,aku tak gila la nak rendam phone dalam air!die pulak yang pujuk pujuk aku suruh bersabar..die cakap nak try baiki handphone tue kat kedai tak pon cari yang lain!!yeayyy!iphone 4S yer b??hehe..


erm,tapi memang terbukti yang handphone yang canggih manggih ni kualiti die rendah jer,sekali terendam air,sekali terhempas terus jahanam!harga kemain mahal tapi hampeh!better lagi tepon yang murah murah macam Nokia 3310 dulu,baling anjing pun still ok kot!nak sms pon best jer jari jemari ni menaip.

ok,tue jer..nak jampi serapah,tiup tiup sikit handphone tue kot kot nak jadi balik.bye!



Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

7 comments:

Eera Shera said...

eh setuju la yg hp canggih2 ni tak tahan lama..tp mcm hp baling anjing tu haha

Gen2Merah said...

hahahah.. sabao je lah yee... hanpon mahal atau murah macam mana pun, kalau kita careless pasti tak tahan lama punya... heheh

Yana Libra said...

camne leh masuk air??

dah try bukan hp tu satu2 & jemur kasi kering??

susulemakmanis said...

erm..tue lah..sue ni careless sgt..dah sehari jemur,xleh gak

..cik gugu.. said...

untunglah boyfie bg hp mhal ;)

bule mntk yg baru ..

IMANSHAH said...

saya nyer samsung pecah skrin..huhu

Cik Aya said...

wah untungnya bf kasi hp mahal..haha..yupp hnphne skang xmacam dulu2 kan payah nak jaga

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...