My Beloved Followers

assalamualaikum..
hai geng!sihat??harap harap sihatlah yer..


sekarang asyik tak berapa nak aktif jer kat blog ni.hee~sangat busy!so macam dah kurang   tahu perkembangan,gosip gosip sahabat sahabat blogger yang disayangi sekalian.hehe.
guys,i miss u a lot!

korang..cer tengok sekarang style tudung yang terbaru apa??tudung bawal kan??hah,tue dia,dah timbul balik dah..kalau dulu..dah macam tak ramai yang pakai,so sekarang,pakai bawal dah jadi satu trend!seriusly,tudung bawal ni tak lapuk dek zaman..canti pulak tue bila dipakai,anggun jer kan..
selendang,shawls,pashmina bagai  dah terperap je dalam almari..setambun hah..dah tak berapa gemar nak pakai dah..hehe

ok,aku amatlah tertarik dengan the most fomous tudung bawal sekarang iatu tudung bawal AidiJuma iatu cetusan dari idea Datin Norjuma...cantik-cantik koleksi die..aku apa lagi..grab terus!hehe..insyaaALLAH weekend ni nak g shopping lagi..


macam macam pattern ada..so go and get it dear!pergi jer kat kiosk kiosk AJ tak pon kalau dah malas sangat,shopping jer online.zaman sekarang,semuanya dijari anda!hehe...kalau nak usha dengan lebih lanjut lagi or berminat nak order,bolehlaaa tengok tengok SINI..
(ecece,cam promoter AidiJuma lak)..hehe


Erm,AidiJuma dah satu hal..sekarang ada jugak tudung bawal yang 1tone la,2 tone la..pelangi,corak corak bagai.adeh,tak larat den nak ikut semua style ni..hehe.semua awesome!selesa pulak tue bila pakai..

ni antara yang aku dah grab menerusi online jer!hehe..(sekarang dah pokai!)





erm,kalau nak lebih stylish cara pakai tudung pulak,kat YOUTUBE berlambak..tengoklah.macam macam gaya tudung orang pakai sekarang.tapi wahai sahabat ingat,nak bergaya sekalipon,yang penting sekali aurat tue tutup..jangan ade yang terdedah sana sini lak..tutupla mane mane part yang diwajibkan tutup..ingat,aurat satu tuntutan yang harus kita jaga...bertudunglah dengan cara yang betul..

sekarang aku tengah berjinak jinak dengan perniagaan tudung..buat kecik kecik jer dulu.taknaklah sekadar suka beli,pakai jer kan..nak la pandai cari duit lebih sikit..hehe...doakan sue yer!umuahh!


Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

4 comments:

Errah said...

aah..sekarang dah berbalik pada tdung bawal...

ecadwinkyasha said...

dri dlu suka tudung bawal...just shawl n syria ne jadi pilihan bila da kelam kabut.xsmpt nk iron tudung :D

Cik tikah said...

macam -macam fesyen, makin habis duit. tidak! hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

Tudung bawal dah kembali semula.cantik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...