My Beloved Followers

Cyg my Beyuk!!!umuahhh!

salam semua..
update blog dikala diri dah takde mood nk ngadap asaimen!

Memandangkan esok malam dah nak balik kampung,semua asaimen malam ni tak siap satu pon!haha!hati,kepala otak dah ada kat kampong,hanya jasad je kat sini..yuhuuu..xsabar kot!cuti midsem seminggu!class besok pon ase nk skip jer!haha

bila time kemas kemas barang untuk pulang ke desa tercinta esok,sayu hati tetiba bila terpandang peneman tidurku "Si Beyuk"..diala yang menemani aku tido malam malam..kalau takde dia memang takleh tido..bila nak tido,mesti kena peluk dia,gotel gotel telinga dia(telinga ok) sampai la aku terlelap..hehe..


hye,name caye Beyuk..comey x caye??hehe

hehe...ni la beyuk kesayangan aku...comel,gemuk,bulat macam aku jugak!hehe.erm,kenape aku ckp tetiba sayu tadi sebab dah fikir terpaksa tinggal dia sorang sorang kat kolej esok..nak bawak Beyuk balik,tapi barang terlampau banyak la Beyukkkk..dah la balik dengan bus..cory eaaa Beyukkkk..jaga diri baik baik..jangan g memanjat,bergayut kat mane mane.hee~

xpela,bila balik cuti kt kampung ni,nak tido ngan my mum pulak..pengganti beyukk..hehe..jangan jeles,jangan sedih beyukkkk tw.


kekadang aku wondering,bila aku dah kawen nanti,boleh ke tak aku berpisah ngan Beyukkkk..xkanla nak berkepit ngan Beyuk tiap tiap malam lagi kan??larilaaa laki aku nanti!haha!LOL!

ok,stop merapu meraban..dah larut malam dah.jom Beyukkkkk,kito titooooowww..nite olls!






Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

5 comments:

Yana Libra said...

Besarnye beyuk tu~~~ hehe :p

Mimi Suke Cupcakee said...

untunglah ade beyuk..keh999

Cik Aya said...

wah bstnye besar la awak beyuk tue

bebeldotsorang said...

kim salam dekat Beyuk ehehe

nasir hamzah said...

comel lah beyuk tu, sopan je dia.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...