My Beloved Followers

SELAMAT HARI WANITA

salam semua...
salam 1 Malaysia

agak lama tak updated blog greeny ni..agak busy sekarang sampai xde mase..hari ni berkesempatan godek godek blog jap sebab free cikit..hehe..

tadi online online FB,skodeng skodeng blog kawan blogger yang lain, ramai yang post status wish pasal Hari Wanita..so,aku baru teringat yang hari ni 8Mac iatu Hari Wanita sedunia..tengok,betapa tak concernnya aku walaupun sebagai seorang wanita..lelaki apatah lagi kan..hehe.pakwe takde pulak nak wish bagai..biarlah,tak kuasa nak merajuk..bukan penting pon..

okay,dikesempatan ini,sue nak ucapkan SELAMAT HARI WANITA kepada semua wanita diseluruh dunia,eh..seluruh Malaysia jelah..macam lah seluruh dunia baca blog kau sue!!hehe..ok,tak kiralah apa bangsa,agama,kaum atau umur sekalipon..selamat hari wanita.jadilah wanita yang kuat dan tabah menempuhi segala cabaran dunia..capailah kejayaan,kecapilah kebahagiaan..kepada wanita muslim,jadilah wanita yang sentiasa cantik dimata ALLAH S.W.T..

*tengah updated blog sambil layan lagu Aku Wanita by Siti Nurhaliza..feeling kot.hee~




Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

6 comments:

Lizzie Yasmin said...

Slamat Hari Wanita.

Cik Aya said...

selamat hari wanita yup :p

H.S said...

uh dah terlambat saya nak wish kepada kamu.oh tak pelah.nak wish jugak!

selamat hari wanita !

bebeldotsorang said...

Selamat Hari Wanita Cik Sue hehe

SorayaHanis said...

selamat hari wanita :)

Cik Jannah said...

bangga jadi wanitaa ! yeeeeayy ! alhamdulillahh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...