My Beloved Followers

Alhamdulillah..

Assalamualaikum!

Lama aku tak update blog. kadang-kadang rasa nak abaikan terus je. nasiblah nama aku ni suliana. kalau aku ni fatin liyana, confirm ramai peminat menangis air mata darah. confirm berjuta-juta komen dekat facebook merayu agar jangan tutup blog kesayangan ramai ni.aku nak tutup blog? tutup lah. tak ada siapa pon kesah. pigidahh!


Tapi. itu cuma rasa. walaupun blog aku ni bagai melukut di tepi gantang, namun banyak kenangan aku. banyak coretan bodoh aku dalam ni. kadang-kadang bila baca balik post-post lama rasa kelakar pon ada. macam rasa "eh bila masa pulak aku tulis ni". padahal memang aku lah yg tulis.siapa lagi ye dak? aku takkan tutup blog ni selagi hayat masih ada. insyaAllah.


eh tetiba je kan. macam tak ada kena mengena langsung dengan tajuk. tapi tak pe. sebab aku pon tak tau nak start entry macam mana dah. haha!

wokey2..stop mengarut!aku nak bagitahu something ni...korangggggg,aku dapat anak buah baruuu!!anak buah lelaki..yeayy!giler excited aku..nak tengok tak gambar die??ni die..taraaaaaaa!



comel tak?hehe..baby ni nama dia Muhammad Rafiq Danial Bin Syam Rizal..umur sekarang 14 hari..berat die mase lahir 3.79kg..berat kan??alhmadulillah,semua sihat dan selamat..family kami sangat hepy dan bahagia menyambut kedatangan bayi lelaki comel ini..semoga kedatangan si kecil ini memberi sinar kebahagian dan menjadi anak yang soleh.amin..

dah dua orang dah anak buah aku..anak buah sulung girl,yang ni pulak boy.alhamdulillah sepasang dah!pandai Along aku planning.hee..insyaallah,tunggu baby dari aku pulak!opppss!hehe
anak buah yang sulung tue pon dah semakin bijak dah,dah besar dah pon..mulut sangat petah berkata-kata..asyik kena cubit jer kat aku sebab aku gerammm kat die..hee.ni lah die..Nur Qistina Syamimie bt Syam Rizal..14 April ni genap 2 tahun.




aku yang digelar "Mak Lang" oleh anak buah diantara orang yang menjaga makan pakai kakak iparku yang dalam pantang dan kena jadi babysitter buat sementara waktu!hehe

with that,
bye!



Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

6 comments:

Arol Mubin said...

Mesti seronok ade anak buah kan? Jelesnyaaa! Arol belum ade anak buah lagi. :)

Yana Libra said...

comel..hehe~

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah,tambah lagi sorang family.so cute la rafiq..tdo ye tu..semoga membesar dengan sihat ye.

susulemakmanis said...

hehe..thanks semua..skrg Rafiq kat wad..kena tahan sbb kuning...doakan die yer

nur fatinah mohammad shariff said...

bestnye dah dapat tittle aunt aunt nihh. bile laa agaknye fatien nak merasa jugak ye ? hee :)

baby tuhh comel ! suke lee :)

Cik tikah said...

comelnya baby tuh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...