My Beloved Followers

Back To School!!yeayyh!

Assalamualaikum!

Ok,lately asyik updated pasal dinner jer.haha!yela dah ujung-ujung sem ni terpaksa la attend banyak dinner kan.kali ni best.Dinner tahunan kolej kediaman Tun Syed Zahiruddin UM decide,tema die "back to school".fuh,memang kami-kami yang dah tua bangka ni excited tak payah cakap la kan.pastu kalut ribut cari baju sekolah yang dulu-dulu.hehe.awesome kot tema die!dapat menggamit memori dan mengimbau kembali kenangan zaman persekolahan dulu-dulu.rindu nak sekolah balik rasa.nak jadi nakal-nakal,gila- gila cam dulu.hehe.

pasti anda nak tengok aksi dantelatah kami masa pakai uniform sekolah tue kan?hehe.
aiseyyh,rase macam kiut miut lak.haha.macam kembali ke zaman 15 tahun.nak tengok?lai lai lai






























comel kan kami?hihihihi.nak tahu satu rahsia?aku paw cousins aku punyer baju sekolah sebab baju sekolah lame aku dah ketat!haha!.ape ape pon,seriusly aku rindu nak kembali ke zaman sekolah yang mengajarku banyak perkara,memberi pengalaman yang sangat indah dan bermakna.rinduuuuuuu...

ok,tue jer,esok ada dinner lagi.hehe.tema dia "masquerade".aku dah pening-pening cari topeng dan tak tahu nak pakai ape.lantaklah,asal nampak cun.ye dak??haha!


Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

3 comments:

single is better said...

rindu nk pakai uniform skolah..:')

syafiqakarim said...

best nye beb.
ishh.rindu pulaaaa :(

comel.haha

kayrul-shah said...

comel jer semua pakai baju sekolah..rindu ngan zaman sekolah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...