My Beloved Followers

Malam "Setangkai Kasih"

assalamualaikum!
baru ade mase nak godek-godek blog!hehe.nak updated cikitttt..

semalam tanggal 20 April, jabatan aku "Jabatan Pentadbiran dan Keadilan Sosial" telah mengadakan satu majlis makan malam yang bertempat di Restoran Nelayan Taman Tasik Titiwangsa.restoran tue sangat awesome!nice giler!dinner tersebut dinamakan Malam Setangkai Kasih yang bertemakan "flowerist" bersesuaian lah dengan lokasi dinner tersebut.

Tema die flowerist kan?tapi aku ni tak sempat nak g petik-petik bunga.haha!aku pakai simple-simple jer.tak sempat nak cari baju.so,pakai je lah yang mana ada dalam almari.mix & match jer yang mane-mane bersesuaian.

ok,jemputlah tengok gambar-gambar sekitar majlis..:)


































fuh,itu saje!berjam kot upload.haha!internet macam ape dah.ape-ape pon,alhamdulillah dinner malam tue berjalan lancar.kami pelajar 2nd year sebagai organizer agak bangga dapat memuaskan hati mereka-mereka yang datang!Erm,inilah kami,inilah kenangan yang tidak dapat dilupakan sampai bila-bila.semua sporting & hapening.nanti bila dah konvo,conform rindu nak gathering macam ni lagi.guy,lebiu olls!


ku tujukan puisi ini  khas buat mu wahai sahabat..
aku bersamamu
Dalam suka dan duka
Dalam kemudahan dan kesukaran.
Sungguh kebanggaan tersendiri bagiku bersama kalian
Tawa lebar maupun derasnya tangisan kita lalui bersama
Dalam sebuah keluarga yang beragam
Seperti sebuah tubuh kita satukan perbedaan
Dan lalui rintangn kehidupan bersama
kita belajar bersama
Penuh semangat dalam bersaing
Dan saling lengkapi akan kekurangan yang lain
Untuk capai kekompakan dan persatuan
Segala semak belukar sudah kita lalui
Dalamnya jurang kita lewati
Luasnya laut kita seberangi bersama
Tuk capai tujuan yang berbeda
Kita sudah menang sekarang,
Dan harus lanjutkan permainan kehidupan ini
Walau saling menempuh jalan berbeda
Namun kenangan manis takkan pernah terlupakan
Kenangan terindah bersama kalian dalam arungi samudra kehidupan
Naiki perahu buatan sendiri dengan kayu yang sama
Perahu dari sebuah bahtera yang kita naiki dahulu
Yang kita pakai tuk mengejar cita-cita bersama
 kita  bagai satu keluarga
Pahit manis kita rasakan
Baik burukpun kita saling tahu
Dan takkan ada yang dapat pecahkan kita
Hanya mautlah yang memisahkan kita.













Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

4 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

cantik sue..padanlah tu dgn event..makanan tu mmg ternyata mampu buat air liur meleleh..lapar -_-'

Farah Syairah said...

mcm sedap je mkanan dy...

Ummi Iman said...

Simpel but nice. Dah lama akak tak dtg sini. Menu sedap tapi semua pedas2 ;) comel2 semuanya

nasir hamzah said...

nice..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...