My Beloved Followers

Orang Giler..grrrrr

assalamualaikum!

ini kisah pengalaman aku dengan si gila.jeng3x

ok,macam biasalah kalau takde class,aku ni suka jejalan,lepak-lepak,shoping-shoping kan.tadi kebetulan takde class,aku dan bff aku ni keluar la nak g cuci-cuci mata kat Masjed Jamek.jalan punyer jalan,tengah syok-syok belek tudung,tetiba ade orang macam heret-heret lengan baju aku,ok..seorang lelaki mintak sedekah.macam biasalah kat sane kan?bersepah peminta sedekah,pengemis bagai ni..aku tengok takde lah melarat sangat keadaan fizikal diorang,saje je malas nak cari keje.hanya tahu mengharapkan bantuan orang jer!yang betul-betul kurang upaya tue no wonder la kan..memang kesianla tengok tapi yang buat-buat kurang mampu  ni aku ase menyampah,benci,cuak pulak.

berbalik pasal orang yang heret lengan baju aku tadi,aku sah-sah terkejut la kan..pe kes ni sampai nak pegang-pegang orang.then dia mintak aku duit.aku cakap."takde".aku sengaja cakap cam tue sebab aku tengok die sehat jer.boleh jer jalan satu area tue nak mintaa duit dari orang,nape tak keje kan?pastu dia mintak lagi..makin lame makin pelik cara die mintak..macam nak marah-marah aku.tengking aku siap tunjuk-tunjuk nak tampar aku..pastue,ade akak penjual tue cakap.dia ni "gila".oooow i see,kurang siuman rupenyer...

ok,tue satu kes..bila dah puas berjalan,kami pon nak baliklah.balik dengan LRT.dengan keadaan penuh sesak kat dalam LRT tue,terpaksalah berdiri kan.kebetulan pulak time orang balik kerja.dah macam ikan sardin dah dalam tue,bau tue tak payah cakaplah kan..macam-macam bau ada.ok,aku pon amek port nak berdiri kat tepi pintu lah sebab nak bersandar kan,tetiba datang 'pakcik' india ni tolak aku.die tak bagi aku duduk situ.pastu mulut terkumat kamit membebel.bebel ape ntah aku tak faham die cakap..die tengokk,jeling tajam jer kat aku.macam tak puas hati.aku dalam hati tak payah cakap la.berdebar giler..takut kot.aku pon berganjak sikit demi sikit jauhkan diri dari die..langkah berjaga-jaga.ne tahu tetiba die serang aku,terkam aku kan?huhu.lepas aku jauh dari die,die g kacau 2 3 orang anak gadis yang dok berdiri..nak g pegang-pegang!demm!macam nak meraba.gila seks rupenyer!macam dah lame tak tengok pompuan.pastue,anak-anak gadis tue pon menggelabah la,menjerit.erm,nasib baik kebetulan ade staff Rapid KL kat dalam tue,die halau si gila tue turun LRT tue.huh,gila sebab dah lame tak dapet seks kot!demm!

macam-macam jenis orang giler ni..kadang-kadang kesian tapi bila dah mengacau,mengganggu orang awam ni,ase macam mengancam kesejahteraan pulak kan..

itu saja,
Luahan hati dari Si Gila.eh silap,si yang kena kacau dengan orang gila.hehe


Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

2 comments:

Kufazuke said...

biasalah.. skang ni ramai yang tak siuman di bandar ni akibat tekanan yang berleluasa...

NOOR FATIN said...

awak, menakutkan je T_________________________________T

takot dgr. huuu jaga diri baik2 k!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...