My Beloved Followers

balik kampung!yeayyh!

assalamualaikum..

mengupdated blog dikala perut tengah kebulur giler!uwaa.takde ke sape-sape nak ajak aku makan hah?huhu.
ok,besok pukul 3 balik kampung!hati gembira tak terkata.nak makan banyak-banyak kat umah!dok kolej asyik lapar jer takde makanan.erm bila balik esok,macam-macam dah plan nak buat ape kat rumah.nak masak resepi yang aku baru belajar,nak buat kek batik,nak g kenduri kawan dan macam-macam lagi lah.walaupun sekarang tengah study week,aku mengambil kesempatan ni untuk balik kampung rehatkan minda sekejap sebelum menempuh final exam!grr.cuak,takut,risau.tak abes-abes ngan exam.tapi nak buat camne kan,adat la belajar.

ok tue jer.takde motif sebenarnya updated blog sebab perut tengah lapar tahap giler gaban!sebab tue entri ciput jer kali ni.hii.ok,nak cari makan dulu.bye2 olls!

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

6 comments:

Cik tikah said...

bestnya balik kg. dh lama tikah x balik kg tw. hati hati :)

munirah said...

GOOOOD luck in your final :)

Yana Libra said...

bestnye bercuti, balik kampung~~~ :D

Azhafizah[フィザ] said...

have a safely journey.enjoy your day at kampung ^__^

Sally Yatiey said...

Selamat balik ke kampung halaman. Goodluck untuk final exam :D hee

Jebat said...

x per itu satu ibadah sebab kita tidak membuang masa wak..kg kat ner?

kalau awk ada masa layarilah Blog saya di http://www.pendekarmontel.blogspot.com

terima kasih awk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...