My Beloved Followers

Bercuti Di Port Dickson..

assalamualaikum..

bila kepala otak dah stress tahap gila babang dengan assigment yang berlambak ujung-unjung semester ni, memang layan habes kan bila kita habeskan hari weekend dengan pergi bercuti??so,aku & the geng mencari destinasi yang sesuai dan yeahh,finally kitorang decided untuk ke Port Dickson.boleh gathering sesama ala-la family day gitewww,best sangat!macam-macam aktiviti kami buat.main sukaneka yang pelik pelik,mandi-mandi pantai sampai kulit habes hitam,buat BBQ samapai ke tengah malam.haha!dan yang paling best, aku berpeluang naik banana boot walaupun aku ni agak takut dengan air dan mabuk laut sikit.huhu.kena campak kat tengah-tengah laut ok!ade berani???tapi best!i love banana boot!hehe.serius takleh lupa saat kena campak tengah-tengah laut!terkapai-kapai di lautan.haha.pastu tertelan air laut sebab panik sangat!amek kawwww!masin giler!sampai ari ni terasa lagi masinnyer.huhu


oh yer,lupa pulak nk bagitahu..kami memilih Resort Ancasa sebagai tempat untuk kami bermalam.resort tue not bad la.menyediakan sebuah apartment yang sangat selesa yang penuh dengan kelengkapan.
2 hari 1 malam di sana.syok habes!

so layanlah gambar-gambar kami sepanjang berada disana...tak nak tengok pon takpe.:D











































ok tue jer!jenuh mak nak upload gambar bebanyak!tue baru suku jer gambar yang diupload tw.ada 870 keping semua gambar.tue baru pergi 2 hari,lau 2 minggu rasenya memang tak muat kot memory kamera aku.LOL!.ape ape pon best sangat kot!walaupun tak lame,walaupun dekat jer at least dapat release tension dan dapat rehatkan kepala otak ni sekejap before menempuh exam yang dah tak lame dah.bila balik dari PD, memang penat giler lah.sampai setengah hari aku terbongkang tido!haha.penat tapi menyeronokkan!geng-geng pulak sporting habes!korang memang terbaiklah!cayang korang ketat-ketat.nanti kite gathering same-same lagi okeyh!


--->muka dah hangus sebab kuat main pantai!huhu.amek masa nak back to normal!




Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

15 comments:

Puteri Diyana said...

wahh..bestnyee brcuti..hee
mandi mandaa..pergh~dah lama x mndi laut.hee

Yana Libra said...

wah, bestnye..saya pun pernah naik banana boat sekali kat pangkor..huhu..sebelum naik tak tau pulak dia akan jatuhkan kita..terkejut..huhu~~~ :p

Cik Tie@Akak said...

bestnya mandi laut..akak pun dah lama tak mandi laut...

susulemakmanis said...

hehe.mmg best pon.actually sue xsuka pantai sgt tapi bila dah ramai2 best pulak.meriah.=)

aida said...

Ala u pun dah cantek, jom la join aida

aida said...

Ala u pun cantek, jom la pasni join aida gy spa.....

syafiqakarim said...

da lama tak g mana2 .cis cis.jelly

kayrul-shah said...

seumur idup tak pernah lagi naik banana tue...takuuuttttt

NOOR FATIN said...

bestnyaa! dlu kan masa saya g pangkor, saya teringin sgt nak naik banana boat tapi masa tu cuti pulak kan. huk huk xkan nak pi main pulak. sabar je la. harap satu hari nanti bila dapat pegi, xnak lepaskan peluang naik banana boat, tgk bestt sgttt!

seronok kan lepak dgn kgkawan mcm ni

محمد شهريل القنيطري said...

wow...time BBQ nmpk terliur ni..hehe

khairul akmal bin azman said...

golap lak cik shushu kita ni..
mandi kat pd kan..
ahakz!

Cik tikah said...

banana boat! bbq! arg.. sedpnya!

Jebat said...

Wah best tu...amboi bergembira sakan nampak, best hari tu bulan lepas saya p berkursus di Casa Rachado Beach Resort PD...

Jebat said...

kalau awak ada masa layarilah Blog saya di http://www.pendekarmontel.blogspot.com

terima kasih awk

Si Ketam Batu said...

informasi yang menarik. thanks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...