My Beloved Followers

Shila Hamzah sangat Awesome!!

Assalamualaikum!

betapa excitednya aku untuk updated entri kali ni.hehe.aku dapat bergambar dengan Shila Hamzahhhhh!!hehe.selain idolaku Siti Nurhaliza,Shila Hamzah lah antara artis yang aku gilai dan aku minati.suara die best giler kot!cantik,baik dan sangat lah peramah.ari tue mase kami dinner di Hotel Berjaya Time Square, Shila menjadi artis jemputan.aku sangat excitedlah sebab die nyanyi lagu kegemaran aku "patah seribu".Die sangat awesome!!tak sombong pon.sempat lagi borak-borak dengan dia mase ambil ambil gambar.





cute kan die?aku balik malam tue tak lena tido kot.hehe.moga Shila terus berjaya dalam bidang industri seni ni dan sentiasa menjaga imej die sebagai seorang artis..moga bahagia dengan si kekasih hati,Sharnaz Ahmad!sweet couple!

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..suka ea dia..

Myra Jay said...

Bestnyer dapat bergambar dengan Shila Amzah, siap peluk2 lagi-jelezzzz heheee

Myra Jay said...

Bestnyer dapat bergambar dengan Shila Amzah, siap peluk2 lagi-jelezzzz heheee

Halif Mohamad said...

Amboi, kemain lagi dia, peluk macam taknak lepas. isk isk isk

Jebat said...

x lena tido sebab awk dapat peluk dia lagii....hehehehe

kalau awk ada masa nanti layarilah Blog saya di http://www.pendekarmontel.blogspot.com

terima kasih awk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...