My Beloved Followers

Ujian Dari ALLAH..

assalamualaikum..

demam,batuk,selsema!macam penyakit 3 serangkai kan?sekarang dah seminggu demam.tak sembuh-sembuh jugak.suara ni dah serak-serak.bernafas guna mulut jer.dengan assignment,present yang berlambak ujung-ujung semester dengan keadaan tubuh badan tak sihat ni memang menyeksakan sangat.hanya tuhan yang tahu..asyik nak balik rumah jer teringat kat family time lemah-lemah macam ni..

tapi aku kena kuat..ALLAH sentiasa menguji hambanya kerana dia sayang kita kan?insyaallah,tak lame lagi sihatlah tue.
"Dari Abu Hurairah meriwayatkan bahawa baginda Rasulullah S.A.W bersabda, barangsiapa demam satu malam,kemudian dia bersabar dan diredha kepada ALLAH, akan keluar dosa-dosanya sebagaimana dia baru dilahirkan oleh ibunya.(HR Ibni Abi Dunya,Targhbi)"


             


Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

5 comments:

NurFadhilah said...

jgan lupa makan ubat^^
yee =)

GincoMerahJambu said...

take care taw..kuat kuat2! jgn lupe makan ubt

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

NOOR FATIN said...

semoga cepat sembuhh. jangan lupa makan ubat tau ;)

Jebat said...

kesian awk...bersabar yer wak, mungkin ini dugaan Allah dan hadapinya dengan tenang...

kalau awk ada masa nanti layarilah Blog saya di http://www.pendekarmontel.blogspot.com

terima kasih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...