My Beloved Followers

exam buat aku separuh giler!

assalamualaikum..


exam!cuak kan?tahap tekanannya tak dapat nak ungkapkan dengan kata-kata.hanya sape-sape yang sedang bergelumang dengan exam ni jer yang tahu betapa exam ni buat kita separuh giler.serius aku kadang-kadang dah give up!aku suka study tapi aku tak suka exam!damn!otak aku macam dah rosak dah!tiap-tiap lepas solat hanya mampu tadahkan doa mohon pada yang Esa agar aku kuat menghadapi dugaan sebagai insan yang bergelar pelajar dan tekanan yang aku hadapi tak cenderung untuk aku buat kerja yang bukan-bukan..mane tahu stress sangat sampai terjun bangunan kan..huhu.dah banyak kes terjadi kot.moga aku kuat...kuatkanlah iman aku,berikanlah semangat untuk aku terus berusaha,berikanlah aku kejayaan dan keberkatan dalam menuntut ilmu ini Ya Allah.


kehidupan sebagai mahasiswa U ni memang sangat indah..cuma time exam jer saat yang sangat menyeksakan.salah aku jugak,banyak main-main & suka study last minute.padan muka kau sue!bila la nak berubah..kalau awal semester semua subjek nak score A,tapi bila dah hujung semester,lulus & tak repeat paper pon jadila..huhu.


dah penat study,kekadang dah fed up sangat..grrrrrrrr..dear stress,lets break up!

menghitung hari dengan penuh keterujaan dan ketidaksabaran..tak dapat bayangkan betapa aku bebas seperti burung-burung di awangan bila musim final exam dah tamat.ahaksss..semoga cepat semua ini berakhir!


Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

Cinta Emelda..hehe

assalamualaikum..

Cinta Emelda..wo woo wooo.entri ni bukan pasal Cinta Emelda cerita yang hot tue ok,tapi ini adalah pasal kucing aku.haha!nak tahu dengan lebih lanjut??meh sini nak stoli moli cikit.:D

Emelda tue sebenarnya nama kucing aku.Apesal nama kucing aku "Emelda"??nama takleh blah kan?haha.ok,al kisahnya bermula macam ni..aku ni seorang yang kurengg gemar dengan binatang seperti kucing ke ape ke..dan aku pulak mempunyai seorang pakwe yang sangat menyukai dan menyayangi kucing-kucing.kadang-kadang,kucing pon die tukar lagi dengan aku ni.die belek-belek,cium-cium,peluk-peluk kucing.aku takde pulak die buat cam tue.LOL!

dan baru-baru ni,si dia entah kenapa beri aku seekor kucing.nak suh aku ni jadi penyayang macam die katanya.amboi amboi,tak cukup penyayang lagi ke aku ni??.siap pesan suh jaga dan sayang kucing tue macam sayang dan jaga dia.pastue,dia siap letak nama kucing tue "Emelda".tergelak-gelak aku.hot betul nama kucing betina ni.hehe.mungkin pengaruh cerita Cinta Emelda gamaknya.dia cakap,kucing ni tanda cinta dia la ape la.huhu.macam-macam.naik pening aku..


sekarang dah ada baby..huhu.so,tanggungjawab tue lebih sikit la.mane nak kena bagi makan lagi,nak beli susu lagi,mandikan baby lagi.haha

ni lah baby saya,Emelda..




Si Emelda ni dah jadi macam anak aku pulak.hehe.sangat manja,comel dan tak kurang jugak nakalnya..cayang Emelda.

pada si dia,kalau Emelda lah salah satu tanda cinta awak pada saya,saya kan jaga dia elok-elok,sayang dia macam saya sayang awak..nanti bagi saya baby betul-betul pulak okeyh.aishhh,tak sabar!hahahaha,gedikkk gitewwww..:P









yang ikhlas,
mummy Emelda.

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...