My Beloved Followers

Cinta Emelda..hehe

assalamualaikum..

Cinta Emelda..wo woo wooo.entri ni bukan pasal Cinta Emelda cerita yang hot tue ok,tapi ini adalah pasal kucing aku.haha!nak tahu dengan lebih lanjut??meh sini nak stoli moli cikit.:D

Emelda tue sebenarnya nama kucing aku.Apesal nama kucing aku "Emelda"??nama takleh blah kan?haha.ok,al kisahnya bermula macam ni..aku ni seorang yang kurengg gemar dengan binatang seperti kucing ke ape ke..dan aku pulak mempunyai seorang pakwe yang sangat menyukai dan menyayangi kucing-kucing.kadang-kadang,kucing pon die tukar lagi dengan aku ni.die belek-belek,cium-cium,peluk-peluk kucing.aku takde pulak die buat cam tue.LOL!

dan baru-baru ni,si dia entah kenapa beri aku seekor kucing.nak suh aku ni jadi penyayang macam die katanya.amboi amboi,tak cukup penyayang lagi ke aku ni??.siap pesan suh jaga dan sayang kucing tue macam sayang dan jaga dia.pastue,dia siap letak nama kucing tue "Emelda".tergelak-gelak aku.hot betul nama kucing betina ni.hehe.mungkin pengaruh cerita Cinta Emelda gamaknya.dia cakap,kucing ni tanda cinta dia la ape la.huhu.macam-macam.naik pening aku..


sekarang dah ada baby..huhu.so,tanggungjawab tue lebih sikit la.mane nak kena bagi makan lagi,nak beli susu lagi,mandikan baby lagi.haha

ni lah baby saya,Emelda..




Si Emelda ni dah jadi macam anak aku pulak.hehe.sangat manja,comel dan tak kurang jugak nakalnya..cayang Emelda.

pada si dia,kalau Emelda lah salah satu tanda cinta awak pada saya,saya kan jaga dia elok-elok,sayang dia macam saya sayang awak..nanti bagi saya baby betul-betul pulak okeyh.aishhh,tak sabar!hahahaha,gedikkk gitewwww..:P









yang ikhlas,
mummy Emelda.

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

9 comments:

..cik gugu.. said...

gatai .. haha btw emelda comel lah :)

Ummi Iman said...

Jagalah kucing tu baik2 ya. Comel juga emelda ;)

❤Cik Myra❤ said...

waaa..comel name kucing tu..hehe..

Yana Libra said...

alolo...comelnye emelda..rasa nak peluk2 je..hehe~

syafiqakarim said...

saya takot kucengggggg

single is better said...

Comelnya Emelda..gerammm tengok..^_____^

Farah Syairah said...

Comelnye kucing... =)

Cik Aya said...

sejibik macam kucen saye yg dah mati dulu ~

Jebat said...

comel nyer dia...macam tuan dia jugak...=)

kalau awk ada masa nanti layarilah Blog saya di http://www.pendekarmontel.blogspot.com

terima kasih awk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...