My Beloved Followers

:)

assalamualaikum..

setelah sekian lama aku menghilangkan diri dari dunia maya ini,kini aku kembali lagi.haha!10 September 2012 ,maka bermulalah kehidupan aku sebagai seorang pelajar setelah 3 bulan bercuti menggemukkan diri.huhu.serius gemuk,badan aku naik 5kilo ok!arghh tension.takpe2,sekarang adalah mase yang sesuai untuk aku dapatkan berat badan yang ideal balik.yela,kat kolej kena makan magee jer tiap tiap hari.dok kat sini kena bajet la sikit..huhu.kalau kat rumah takpe lah,asyik makan jer kejenyer..dah tue mak sedia makanan best2 sangat kan..erm,terpakasa la aku merajin rajinkan diri untuk joging petang-petang nanti.xleh asyik nak tido jer.

pejam celik pejam celik dah tahun terakhir aku kat sini..rase macam baru semalam jer masuk UM ni..kejap jer masa berlalu..dah final year ni,kena lebih serius la dalam study,xleh main2 dah..goodluck Suliana..aja aja fighting!dah tak lame dah kau study..tak lame lagi konvo dah.tak sabarnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...