My Beloved Followers

Rumah Terbuka Terakhir...

amboi,macam same pulak tajuk entri aku hari ni dengan tajuk entri Ben Ashari tue kan?hehe.lantaklah,dia kisah dia,aku kisah aku..okey,tadi aku menghadiri rumah terbuka terakhir untuk syawal pada tahun ini..sedih pulak rase bila dah nak habes bulan syawal ni..rase belum puas meraikan dan menyambut kemeriahan hari raya..entah sempat ketidak untuk aku raikannya pada tahun tahun akan datang..ajal maut ditangan tuhan kan..
(tetiba ayat sedih pulak )

tadi pergi ke open house di Damai Perdana, Cheras..makanan die bukan main banyak lagi..tak larat den nak makan semua.huhu.balik balik terus terbongkang tido kekenyangan..




Terima Kasih sudi baca entry Miss Sue..Komen kamu amat perlu..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...